To cast του "Ghostbusters 2020" γιορτάζει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων

"Ακόμα χαμογελάμε".

Με μια φωτογραφία γιόρτασε το cast του επερχόμενου sequel του "Ghostbusters" την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σε αυτή βλέπουμε τον σκηνοθέτη Jason Reitman, δίπλα στον σκηνοθέτη της αρχικής ταινίας του '80 και πατέρα του, Ivan Reitman, και τους Carrie Coon (The Leftovers), Finn Wolfhard (Stranger Things), Mckenna Grace (Captain Marvel) και Logan Kim.

Η

δημοσίευση (μέσω Instagram), την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, φέρει τον τίτλο, "Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα! 68 ημέρες και ακόμα χαμογελάμε. #GB20".

Εκτός των προαναφερθέντων, στην ταινία θα δούμε και τον Paul Rudd (Ant-Man), ως έναν δάσκαλο. Η Sigourney Weaver ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της, ότι η ίδια και οι Bill Murray και Dan Aykroyd θα βρεθούν στην επερχόμενη ταινία, με τον Aykroyd να έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του.

Ο Jason Reitman (Juno, Up in the Air, Thank You for Smoking), σε συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι η δική του ταινία, δεν θα έχει καμία σχέση με το reboot του 2016, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Kate McKinnon, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Chris Hemsworth και Leslie Jones. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτή η ταινία γίνεται για τους fans.

Φήμες, οι οποίες αργότερα επιβεβαιώθηκαν ήθελαν τους δύο πρωταγωνιστές των ταινιών να είναι παιδιά -ένα αγόρι και ένα κορίτσι-, τα οποία μπλέκουν σε περιπέτειες όταν προσπαθούν να λύσουν κάποιο μυστήριο στην πόλη όπου ζουν.

Το σενάριο ανήκει στον Gil Kenan (Monster House, Poltergeist), ενώ στην παραγωγή θα δούμε τον Ivan Reitman, σκηνοθέτη των δύο αυθεντικών ταινιών "Ghostbusters" και πατέρα του Jason.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία έχει αποκτήσει ήδη teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η κυκλοφορία της θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2020.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceSDCC 2017: Ετοιμάζεται νέα ταινία "Ghostbusters" με στόχο το 2019;Ghostbusters: Ο Dan Aykroyd επιρρίπτει ευθύνες για την εισπρακτική αποτυχία του rebootΣτα 70 εκατομμύρια δολάρια υπολογίζονται oι απώλειες της Sony από το Ghostbusters

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα