Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χέρτα Βερολίνου 3-3: Μυθική ανατροπή της Χέρτα

00:15 29/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Απίθανο ματς στο Ντίσελντορφ με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στην Bundesliga, με τη Φορτούνα να προηγείται με 3-0 της Χέρτα, αλλά τους Βερολινέζους να επιστρέφουν και να ισοφαρίζουν σε 3-3, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο φινάλε για την ολική επαναφορά.

Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κάραμαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσόμι έκανε το 2-0, δίνοντας παράσταση νίκης. Μια παράσταση νίκης που έδειχνε να μετατρέπεται σε θρίαμβο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρος, όταν και πάλι ο Κάραμαν

με πλασέ έκανε το 3-0.

Κι όμως. Η Χέρτα όχι μόνο αντέδρασε στο δεύτερο, αλλά κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά (64’-74’) να σημειώσει τρία γκολ και να ισοφαρίσει.

Ο Τσόμι στο 64’ με αυτογκόλ μείωσε σε 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κούνια να μειώσει σε 3-2 για τους Βερολινέζους. Στο 74’ η Χέρτα κέρδισε πέναλτι και με σχεδόν αδιανόητο τρόπο, έφτασε σε μια τρομερή ανατροπή με τον Πιόντεκ από την άσπρη βούλα να ισοφαρίζει σε 3-3.

Ο τελευταίος, μάλιστα, στο 90’ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε πλασέ που έκανε, χάνοντας την ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή.a

Keywords
Τυχαία Θέματα