Τι συζήτησαν Μαρτίνς – Φορτούνης στο Ρέντη

23:53 28/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Μια μέρα μετά τη μεγαλειώδη πρόκρισης επί της Άρσεναλ στο Emirates και μετά την υποδοχή των θριαμβευτών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε στο Ρέντη μαζί με τους συνεργάτες του, όπως και οι παίκτες που δεν βρίσκονταν στην αποστολή. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Φορτούνης.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής του Ολυμπιακού τα είπε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποτελεί ένα τεράστιο – ίσως το μεγαλύτερο

– κεφάλαιο για την ομάδα. Με τον Μαρτίνς να του στέλνει το μήνυμα τις προηγούμενες μέρες και να τα λέει σήμερα μαζί του σε καλό κλίμα.

Στο τετ α τετ των δύο φάνηκε πως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και πως δε διαταράχθηκαν μετά το τελευταίο γεγονός, το οποίο φυσικά δεν επηρέασε την ομάδα που ήταν καταπληκτική στο Λονδίνο.

Μάλιστα, ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να επιστρέψει όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό και φυσικά υπολογίζεται για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα