«Έτοιμη να αφήσει ελεύθερο τον Βράνιες η Άντερλεχτ»

07:45 17/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Μια απρόσμενη και άκρως ευνοϊκή για την ΑΕΚ εξέλιξη είναι πιθανό να έχει η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «voetbalkrant.com», η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα λόγω της κατάστασης με την πανδημία και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει ελεύθερο τον Βόσνιο αμυντικό το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι ο Βράνιες έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά ο

βελγικός σύλλογος θέλει να μειώσει τα έξοδά του και τα 900 χιλιάδες ευρώ που εισπράττει τον χρόνο ο Βράνιες, είναι πολλά με τα τωρινά δεδομένα.

Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ το επόμενο διάστημα, κάτι που αν συμβεί ανοίγει τον δρόμο στην ΑΕΚ μιας και υπάρχει κοινή επιθυμία Βράνιες και Ένωσης να συνεχίσουν μαζί.

Συγκεκριμένα η «voetbalkrant.com» αναφέρει:

«Η Άντερλεχτ δεν θέλει να μπει σε οικονομικούς κινδύνους και είναι πιθανό να πάρει μια απροσδόκητη απόφαση για τον Όγκνιεν Βράνιες. Η Άντερλεχτ εξακολουθεί να αναζητά μια λύση για τον παίκτη που θέλει να μείνει στην ΑΕΚ αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να δώσει χρήματα. Κάτι που οδηγεί τον βελγικό σύλλογο σε μια εντυπωσιακή απόφαση.

Η ομάδα δεν θέλει να διακινδυνεύσει να δανείσει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες την επόμενη σεζόν και να πληρώσει έναν άλλο υψηλό μισθό για έναν παίκτη που δεν έχει μέλλον στις Βρυξέλλες. Ο Βόσνιος αμυντικός είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που έχουν υπογράψει να λαμβάνουν πολλά χρήματα ετησίως.

Ενα σενάριο που έχει πολλές πιθανότητες είναι η Άντερλεχτ να αφήσει τον Βράνιες να φύγει δωρεάν. Μετά από έναν οικονομικό έλεγχο, ο Κάρεν Βαν Εετφελτ (διευθύνων σύμβουλος της ομάδας) αποφάσισε ότι κάθε ευρώ που μπορεί να σωθεί είναι μια μικρή νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα