Εστουδιάντες-Μπαρτσελόνα: Και μετά την Μπάγερν

09:25 8/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Εστουδιάντες-Μπαρτσελόνα (19:30): Μετά από καιρό νιώθουμε σίγουροι για τις επιλογές μας. Τα πήγαμε καλά το τελευταίο τριήμερο. Και χτες πέρασε η δυάδα μου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στο 6/6 προγνωστικά στοιχήματος. Οφείλουμε να μην μείνουμε πίσω και να προχωρήσουμε. Δεν έχει πολλά ματς σήμερα.  Θα πάμε λίγο στην Ισπανία και λίγο στην Ιταλία.

Εστουδιάντες-Μπαρτσελόνα (19:30): Η διαφορά ποιότητας; Τεράστια. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε από την Μπάγερν στην έδρα της. Για ακρίβεια νόμιζε ότι θα καθαρίσει εύκολα και παραλίγο να βρεθεί προ εκπλήξεως. Αυτό

το πάθημα νομίζω ότι θα της γίνει μάθημα. Η Εστουδιάντες είναι σε πολύ κακό φεγγάρι. Μιλάμε για την μάχη της 1ης της κατάταξης με την 17η! Η Εστουδιάντες έχει 4 ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχοντας συνολικά μόλις 5 νίκες σε 22 αναμετρήσεις.

Η Μπαρτσελόνα είναι 3η στην Ευρωλίγκα και πρώτη στην Ισπανία. Πρέπει να πάμε αρκετά πίσω για να βρούμε ήττα της. Εχει 5 σερί νίκες και να ηττηθεί από το Copa Del Rey. Την έχω παρακολουθήσει πολύ. Δύσκολα θα με απογοητεύσει. Ειδικά όταν παίζω στοίχημα. Την πιστεύω υπερβολικά και νομίζω ότι η κατάλληλη επιλογή για το εν λόγω παιχνίδι είναι το διπλό στο -9,5 που το βρίσκουμε στο 1,65.

Βενέτσια-Αρμάνι Μιλάνο (18:00): Τα έβαλα λίγο ανάποδα αλλά η αλήθεια είναι πως το δεύτερο παιχνίδι το… κόλλησα για να βγάλω δυάδα. Όπως προείπα βασική μου επιλογή είναι η Μπαρτσελόνα. Από την άλλη δεν είναι κακό αυτό το ματς. Το ιταλικό πρωτάθλημα είχε διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Η Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα έπαιξε κανονικά. Νίκησε την Βαλένθια στις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι σήμερα δεν θα τρελαθεί να πιεστεί. Ακολουθεί και ο τελικός με τον Ολυμπιακό. Άρα περιμένει πως και πώς να πάρει ένα αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες για τα πλέι οφ. Τι παίζουμε; Λέω να  πάμε στοίχημα με τον άσο στο +6,5 που είναι στο 1,60.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα