Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι: Και γκολ και… ξύλο!

07:57 8/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Είναι και οι δύο ανεβασμένες. Η διαφορά ποιότητας, πάντως, παραμένει. Βέβαια, πολλές φορές σε αυτά τα τοπικά ντέρμπι, αυτή πηγαίνει περίπατο και επικρατούν άλλα στοιχεία. Η Σίτι είναι ανώτερη, αλλά καλείται να το δείξει. Η Γιουνάιτεντ οφείλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, με στόχο την 4άδα. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν αρκετές επιλογές και καλές αποδόσεις. Υπάρχουν απουσίες, υπάρχουν και παίκτες που η συμμετοχή

τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σε επίπεδο Premier  League, η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει πάρει τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια στο Old Trafford, εκεί που κέρδισε και στις αρχές Ιανουαρίου για το League Cup. Βέβαια, τόσο στον πρώτο γύρο, όσο και στον δεύτερο αγώνα του League Cup, η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε την έκπληξη και πήρε δύο νίκες.

Ανεβασμένη παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, έχοντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις) μετά τις 22 Ιανουαρίου και την εντός έδρας ήττα της από τη Μπέρνλι. Για την ιστορία, ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τη Λίντσερ για τους «16» του Europa League, την ώρα που την επόμενη Κυριακή φιλοξενείται στο Λονδίνο από την Τότεναμ, σε άλλο ένα παιχνίδι που θα φανερώσει αν θα μπορεί να ελπίζει πραγματικά στην 4η θέση και το Champions League. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μαγκουάιρ με πρόβλημα στον αστράγαλο, όπως και οι Γουάν-Μπισάκα και Τζέιμς. Ο Πογκμπά και ο Ράσφορντ έχουν τεθεί και πάλι εκτός. Έχουν και αυτά τη σημασία τους στο στοίχημα.

Ανεβασμένη είναι και η Μάντσεστερ Σίτι. Με τη διαφορά πως έχει σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο. Βέβαια, αυτό κάποιες φορές δεν «λέει» και τίποτα, έτσι! Έχει πέντε συνεχόμενες νίκες (σε τρεις διοργανώσεις, μέσα στις οποίες και η κατάκτηση του League Cup). Προφανώς και η «μάχη» του τίτλου έχει κριθεί, αλλά θεωρούμε δεδομένο πως θέλει να μειώσει τη διαφορά. Αυτήν τη στιγμή είναι στο -25 από τη Λίβερπουλ, με δύο παιχνίδια λιγότερα, αυτό με τη Γιουνάιτεντ και εκείνο που ακολουθεί την Τετάρτη, εντός με την Άρσεναλ. Με τους «κόκκινους» παίζει (εντός) στις 5 Απριλίου, ενώ ο δεύτερος αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League είναι στις 17/3. Αμφίβολος δίνεται ο Ντε Μπρούινε με ενοχλήσεις στον ώμο από τον τελικό με την Άστον Βίλα, εκτός παραμένουν ο Σανέ (θέμα χρόνου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση) και ο Λαπόρτ.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Τα είπαμε και στην εκπομπή με τον Γιάννη. Πάμε στοίχημα με συγκεκριμένα πράγματα. Πάμε στην επιλογή 3-6 γκολ, στο αξιόλογο 1,70 στο stoiximan. Πληρώνει λίγο καλύτερα από το απλό Over και θα το μπουμπουνήσουμε. Με την ελπίδα να… τινάξουν τα δίχτυα αρκετές φορές. Εντάξει, μέχρι και έξι καλά είμαστε. Αν θέλετε και κάτι άλλο, θα πάμε στις κάρτες. Το over 5,5  κίτρινες πληρώνει 2,15 (bwin). Τι ζητάμε; Μία παραπάνω κάρτα απ’ ότι δόθηκε σε κάθε ένα από τα τρία φετινά τους παιχνίδια.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα