Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ 3-2 (vid)

Εκεί που όλα έδειχναν να «στραβώνουν», ο Ζοάο Φέλιξ έδειξε την κλάση του! Η Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο γκολ του Πορτογάλου άσου στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, καθώς επικράτησε 3-2 της Σάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική!

Η Ατλέτικο πήρε, μάλιστα, τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Μπάγερν. Ενώ μέχρι το 52′ απόψε βρισκόταν υπό το φάσμα

μίας νέας ήττας! Ωστόσο, ο ήρωας Φέλιξ την έσωσε με τα δύο γκολ του στο 52′ και το 85′, γύρισε τούμπα το ματς και έδωσε τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος». 6 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές έχει η Μπάγερν, 3 η Ατλέτικο και από 1 οι Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στο 29′ η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Η μπάλα, μετά από κόντρες, στρώθηκε στον Γιορέντε ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Η Σάλτσμπουργκ όμως έκανε την ανατροπή. Ο Μπερίσα στο 40′ άνοιξε την μπάλα για τον Σζόμποσλαϊ και εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Αυστριακοί ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Εμεπού να έβγαλε καταπληκτική μπαλιά για τον Ούλμερ, με τον τελευταίο να γυρνάει για τον Μπερίσα και τον τελευταίο με πλασέ στην κίνηση, να διαμορφώνει το 2-1 της Σάλτσμπουργκ!

Κάπου εδώ όμως, «μίλησε» η αξία του Ζοάο Φέλιξ! Ο Πορτογάλος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 52′ με σουτ από κοντά και στο 85′ υπέγραψε τη σπουδαία ανατροπή με πλασέ μέσα από την περιοχή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι (82′ Ερμόσο), Κορέα, Κόκε, Ερέρα (82′ Τορέιρα), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες (82′ Λεμάρ)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάλιο, Βέμπερ (63′ Ονγκουενέ), Ούλμερ, Εμεπού, Καμαρά, Γιουνούζοβιτς (63′ Ασιμέρου), Σζόμποσλαϊ, Ντάκα (30′ Κοϊτά (83′ Οκαφόρ)), Μπερίσα

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 1-2
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ 3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1. Μπάγερν Μονάχου 6 (6-1)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (3-6)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 1 (3-4)
4. Σάλτσμπουργκ 1 (4-5)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3/11 Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης (19:55)
3/11 Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα