Αλαφούζος-Δώνης: Το τηλέφωνο έμεινε κατεβασμένο…

22:22 24/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα στην επικαιρότητα, αλλά οι ομάδες έχουν τα δικά τους επιμέρους προβλήματα. Στον Παναθηναϊκό ένα από τα πιο σοβαρά θέματα είναι η διατήρηση του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία και η σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η οποία είχε διαταραχθεί μετά τη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει δημοσίως ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Ο Τσάβι Ρόκα μεσολάβησε για να εκτονώσει την ένταση και τα κατάφερε ως ένα βαθμό. Ο Καταλανός επιχείρησε να κλείσει και ένα ραντεβού μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του προπονητή, αλλά σε πρώτη φάση οι προσπάθειες του δεν ευοδώθηκαν.

Έπειτα, άρχισε και η διάδοση του κορωνοϊού, εν μέσω του οποίου ο Γιάννης Αλαφούζος τηρεί σχολιαστικά τα μέτρα ασφαλείας και την καραντίνα, ενώ και ο Ρόκα μετέβη στη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται με την οικογένεια του.

Κατά συνέπεια, το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν θα περιοριστεί η εξάπλωση του ιού. Αυτό που δεν είναι ενθαρρυντικό είναι ότι ο Αλαφούζος και ο Δώνης δεν έχουν μιλήσει απ’ ευθείας από τότε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», από την ημέρα που ο Δώνης δημοσιοποίησε τις ενστάσεις του για τις επιλογές του Αλαφούζου, δεν έχει σημειωθεί επικοινωνία μεταξύ των δύο.

Προφανώς, η απόσταση ανάμεσα σε Δώνη και Αλαφούζο υπάρχει και δεν έχει καλυφθεί. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι επικρατεί ένταση ή αρνητική διάθεση, αλλά είναι ένα γεγονός. Η συνδετικός κρίκος Αλαφούζου και Δώνη παραμένει ο Ρόκα, ο οποίος επικοινωνεί κάθε μέρα και με τους δύο. Ο Καταλανός συνομιλεί με τον Δώνη για τα αγωνιστικά ζητήματα και με τον Αλαφούζο για τα οικονομικά, καθήκοντα που έτσι και αλλιώς έχει εκ του ρόλου του.

Από εκεί και πέρα, η εκτίμηση του Αλαφούζου προς τον Δώνη είναι αδιαμφισβήτητη και δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να τον αντικαταστήσει. Πρακτικά, μόνο ο Δώνης μπορεί να μπορεί να θέσει προσκόμματα για τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, εάν δεν ικανοποιείται με το εύρος των αρμοδιοτήτων του. Αλλιώς, ούτε ο Αλαφούζος, ούτε ο Ρόκα σκοπεύουν να του ζητήσουν τη διακοπή της συνεργασίας τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα