Καραπαπάς για Μπαλτάκο: «Ο κόσμος χάνεται και το κίνημα της παύλας συνεχίζει τον αυνανισμό»

21:00 24/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ηχηρή απάντηση στον Τάκη Μπαλτάκο έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή του το βράδυ της Τρίτης απάντησε στον Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πριν από λίγες ώρες είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να μπει μια παύλα δίπλα στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο έχει διακοπεί προσωρινά λόγω του φονικού κορωνοϊού.

«Πρωταθλητής δεν θα μπορεί να

υπάρξει. Θα μπει παύλα…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος, με τον Κώστα Καραπαπά να του απαντάει: «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ‘κίνημα της παύλας’ συνεχίζει τον ομαδικό αυνανισμό! ΜΠΑΛΤΑΚΟΙ και λοιπά νούμερα ξέρετε που να την βάλετε την παύλα, έτσι;», ανέφερε ο «ερυθρόλευκος» Αντιπρόεδρος.

Οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου έρχονται ως συνέχεια των δημοσιεύματα που ανέβηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε Μέσα που ελέγχει η οικογένεια Σαββίδη και τα οποία ανέφεραν ότι το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί και να μπει μια παύλα δίπλα στον πρωταθλητή.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού, ωστόσο, με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, έδωσε μια ηχηρή απάντηση στον Νομικό Σύμβουλο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα