Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις!

«Τελικός» για τη Βερόνα ο εκτός έδρας αγώνας με την Σαλερνιτάνα (19:30). Η ήττα από την Τορίνο (1-2) κράτησε την αγωνία για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι (34β.) καλούνται να κερδίσουν για να… σώσουν τη σεζόν.

Η 18η Έμπολι βρίσκεται μόλις στο -1 (33β.) και η Βερόνα θα «κλειδώσει» την παραμονή αν κερδίσει την ήδη υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα (16β.), η οποία θα τερματίσει μάλιστα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Σαλερνιτάνα – Βερόνα 1:5.80 Χ:4.30 2:1.67

Αν και

ουσιαστικά αδιάφορο, το ματς της Μπολόνια με την Γιουβέντους (21:45) αναμένεται να καθορίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τις Ίντερ και Μίλαν. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έκανε ήδη μεγάλη υπέρβαση με την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ η Γιουβέντους κατέκτησε πριν λίγες μέρες το Κύπελλο Ιταλίας, κερδίζοντας την Αταλάντα με 1-0. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους, αφού ο έμπειρος τεχνικός απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά την συμπεριφορά του στον τελικό. Την θέση του πήρε – σε πρώτη φάση ως υπηρεσιακός – ο Παόλο Μοντέρο.

Μπολόνια – Γιουβέντους 1:2.75 Χ:3.15 2:3.15

Στο Βέλγιο, η Γκενκ υποδέχεται την Αντβέρπ (19:30) για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ. Οι δύο ομάδες μέτρησαν μαζεμένες ήττες το τελευταίο διάστημα και κίνητρο υφίσταται ουσιαστικά μόνο στη μεριά των γηπεδούχων (34β.) που ψάχνουν νίκη για να κυνηγήσουν μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Εντελώς αδιάφορη η Αντβέρπ (29β.), η οποία… ξεφούσκωσε στο τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι της χρονιάς.

Γκενκ – Αντβέρπ 1:1.70 Χ:4.20 2:4.50

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα