Ποντένσε και παραμονή στον Ολυμπιακό – Το μπαλάκι στον Ζόρζε Μέντες

Η παραμονή του Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί τη νούμερο 1 προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Ανεξαρτήτως του status που έχει συμφωνήσει η ομάδα του Πειραιά με τη Γουλβς για τον δανεισμό του Πορτογάλου, το μπαλάκι είναι στον Ζόρζε Μεντες.

Πολύς λόγος γύρω από το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε. Αμέσως μετά το τέλος

της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Αφορμή το κλάμα του ιδίου και το μήνυμα στα social media της συζύγου του για το σπίτι που αφήνει…

Τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους στη συνέχεια με τις εξηγήσεις, αλλά κουνήθηκαν τα χόρτα και εμφανίστηκαν τα φίδια; Έχει ή δεν έχει οψιόν αφοράς ο δανεισμός του; Αν ναι ποιο είναι το ύψος αυτής; Δεν είναι πέντε εκατ. ευρώ όπως είχε διαρρεύσει; Είναι έξι; Η πληροφορία της στήλης είναι πως οψιόν υπάρχει κανονικά. Έχει λογική ο Ολυμπιακός να θέλει να τη ρίξει, πιο χαμηλά από εκεί που έχει οριστεί.

Αλλά πέρα από τα διαδικαστικά, υπάρχει και ο παίκτης. Ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλει να μείνει, να «δέσει» καλύτερα, στον Ολυμπιακό. Σαν τρελός έκανε το καλοκαίρι μέχρι την τελευταία στιγμή για να επιστρέψει, η ίδια θέληση επικρατεί και τώρα. Από τη μεριά του ο Ποντένσε αυτό θέλει και φροντίζει να το δείχνει και μέσα στο γήπεδο.

Η επιστροφή του Ολυμπιακού και το τελικό 2-2 στη Λεωφόρο φέρει την υπογραφή του. Ο Πορτογάλος έδειξε να «νιώθει» κι αυτό είναι που μετράει και στη διοίκηση και στον κόσμο. Η Γουλβς δεν θέλει να τον κρατήσει κι από τη στιγμή που ο Ποντένσε έχει μεταφέρει την επιθυμία του στον Ζόρζε Μέντες, δύσκολα ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης να μη δώσει λύση.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Η ζωγραφιά του Ποντένσε

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα