Ξάνθη – Άρης: Το απίστευτο κόρνερ που έδωσε στο 90+3′ ο Καραντώνης (vids)

Ενα κόρνερ… ανακάλυψη, καταλόγισε ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα Ξάνθη – Άρης στα «Πηγάδια». Υπόδειξη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών των «κίτρινων» αλλά και του πάγκου τους, καθώς το σκορ είχε διαμορφωθεί στο εύθραυστο 1-0 από το 3′ (εκτέλεση πέναλτι Γκάμα).

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στα παρακάτω βίντεο δεν υπάρχει ούτε καν υποψία κόρνερ καθώς εκείνος που στέλνει τη μπάλα άουτ είναι ξεκάθαρα ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Τζουρίτσκοβιτς. Άλλωστε οι αμυντικοί του Άρη (στη συγκεκριμένη

φάση οι Σάσα και Λάρσον) έχουν αρκετή απόσταση από τον αντίπαλό επιθετικό.

Το περίεργο είναι ότι ούτε ο βοηθός Δημητριάδης υποδεικνύει στον ρέφερι από την Ημαθία ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία παράβαση. Τα παράπονα των Θεσσαλονικέων είναι δίκαια καθώς από το κόρνερ αυτό θα μπορούσε να είχε έρθει η ισοφάριση για τους ξανθιώτες…

Φυσικά η επίμαχη αυτή στιγμή έγινε αντικείμενο σχολιασμού στις τάξεις των οπαδών των «κίτρινων» στα social media που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτό το καθαρό άουτ… μετατράπηκε σε κόρνερ.

Ξάνθη -Άρης: Δείτε παρακάτω τα βίντεο

Δείτε το κόρνερ… εφεύρεση που καταλόγισε στο 90+3′ ο διαιτητής Καραντώνης υπέρ της Ξάνθης και το οποίο εξόργισε τους ανθρώπους του Άρη.

Βίντεο από το pressaris.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ξάνθη – Άρης: Το απίστευτο κόρνερ που έδωσε στο 90+3′ ο Καραντώνης (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα