Και ακόμα δεν είδαμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ που έρχεται!

Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα ακόμα και στο δύσκολο ξεκίνημα που ακόμη ψαχνόταν και νικούσε με δύσκολα έδειχνε ότι με τον χρόνο θα μπορούσε να παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό και πλέον ο… χρόνος αυτός ήρθε!

Ο πρωταθλητής από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έδειξε τη δύναμη του. Τότε, που έκανε… κουδούνια την ΑΕΚ, η οποία από τύχη κατάφερε

να πάρει την ισοπαλία.

Μετά και το τρίποντο επί του Αστέρα το αναφέραμε πως ο Δικέφαλος πλέον βγάζει την πίεση από πάνω του θα παίξει απελευθερωμένα και θα δείξει το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει και οραματιζόταν να δει ο Φερέιρα από τους παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0: Νίκη απο τα… αποδυτήρια!

Νέος προπονητής, νέα ομάδα αλλά με ποιοτικό ρόστερ, βάθος στο πάγκο, της έλειπε μόνο ο χρόνος για να δέσει και να πιστέψει στο πλάνο του προπονητή αλλά και ο τελευταίος να μάθει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του. Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν σε αυτόματο πιλότο και δεν βλέπω άλλη ομάδα καλύτερη από τον ΠΑΟΚ.

Διότι ο Ολυμπιακός που φυσικά είναι δυνατός φέτος έφτασε στο πικ του. Την καλύτερη του μπάλα την έπαιξε. Αυτός είναι. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα έχει ακόμη παραπάνω να δώσει. Ο Βιεϊρίνια είναι πλέον εδώ και εγγύηση για το καλύτερο και για την αλλαγή επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Σεισμός» στην Τούμπα για Βιεϊρίνια! (vid)

Το ίδιο και ο Μαουρίσιο που το παλεύει με το προπονητικό και το ιατρικό τιμ φυσικά να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό και πολύ καλά κάνει. Ακόμη λοιπόν έχουμε να δούμε πολλά από τον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα που σε αντίθεση με αυτόν του Λουτσέσκου παίζει εκτός από αποτελεσματικά και καλύτερα αφού επιθετικά είναι «φωτιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φερέιρα: «Ο μπακ παγκόσμιας κλάσης και ο παίκτης-σύμβολο»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Και ακόμα δεν είδαμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ που έρχεται! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα