Βόλος: Σοκ! – Σκότωσε την νονά του με 20 μαχαιριές για 2000 ευρώ!

Βόλος: Στην Θεσσαλική πόλη ο βαφτισιμιός μίας 75χρονης γυναίκας, την δολοφόνησε με 20 μαχαιριές για το ποσό των 2000 ευρώ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το magnesianews, η 75χρονη ήταν μια ευκατάστατη χήρα που ζούσε μαζί με τον γιο της, που είχε νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο βαφτισιμιός της την επισκέφτηκε την Πέμπτη στην οικεία της, στην Νέα Ιωνία. Εκεί της ζήτησε 2000 ευρώ, με το θύμα να αρνείται να του τα δώσει.

Τότε

ο φερόμενος ως δράστης την δολοφόνησε με 20 μαχαιριές. Στην συνέχεια την τύλιξε σε ένα πάπλωμα και το έδεσε με μια μονωτική ταινία.

Για να μην το βρουν προφανώς, το μετέφερε στο ισόγειο της πολυκατοικίας μαζί με μία σφουγγαρίστρα με την οποία καθάρισε τα αίματα.

Το παράξενο ήταν πως ούτε ο γιος της κατάλαβε τίποτα ούτε οι γείτονες. Ενώ η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα σε κάθε όροφο.

Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε της κηλίδες στην πόρτα, τον διάδρομο, το ασανσέρ και το υπόγειο, που την οδήγησαν στο πτώμα. Όπως και ένα χρηματικό ποσό άθικτο. Οπότε ερωτηματικό είναι αν ο κατηγορούμενος πήρε τελικά χρήματα.

Ο φερόμενος ως δράστης στο παρελθόν απασχόλησε την αστυνομία για υποθέσεις που είχαν σχέση με ναρκωτικά, κλοπή και εμπρησμό σε κατάστημα.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα