ΠΑΟΚ: Κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ, πληγωμένος από την ήττα της Πέμπτης με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, θα ψάξει αντίδραση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (7/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24), γνωρίζοντας ότι δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε στις δύο μόλις προπονήσεις που έγιναν μετά τον

αγώνα με τους Δανούς να τονώσει κυρίως την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, καθώς η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο τακτικής λίγα πράγματα μπορούσε να κάνει σε τόσο μικρό χρόνο. Έτσι δεν αναμένονται και πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος. Εκτός και αν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη, όπως έπραξε με τον Κρέσπο στο δεξί άκρο της άμυνας την περασμένη Πέμπτη.

Στην άμυνα είναι περισσότερο πιθανό να προκύψουν αλλαγές, καθώς επιστρέφει ο Ροντρίγκο, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Conference League και δεν αποκλείεται να πάρει θέση ως δεξιός μπακ. Όπως δεν αποκλείεται να επανέλθει στο κέντρο της άμυνας ο Βαρέλα, αντί του Μιχάι, στο πλευρό του Μιχαηλίδη. Ο Βιεϊρίνια, από την άλλη, μοιάζει να είναι σίγουρος για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου.

Στη μεσαία γραμμή με τον Αουγκούστο να έχει τεθεί εκτός μάχης, μόνο ο Εσίτι θα υπήρχε δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί αντί ενός εκ των Κούρτιτς και Σβαμπ, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Λουτσέσκου θα πειράξει το δίδυμο στα χαφ. Όπως επίσης δύσκολα θα κάνει μεταβολές στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος λογικά θα είναι και πάλι ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Πίσω από τον Πολωνό θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Το πιο σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η ενέργεια που θα χρειαστεί να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του μετά τον αγώνα της Πέμπτης στον οποίο ξόδεψαν κάμποσες δυνάμεις κυνηγώντας την ανατροπή χωρίς αίσια έκβαση.

Όπως και να έχει πάντως, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το "τρίποντο" της νίκης για να μην χάσει περισσότερο έδαφος στην βαθμολογία και να μπορεί με ηρεμία να διαχειριστεί και τη διακοπή που ακολουθεί.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, καθώς και το Ολυμπιακός - Ιωνικός για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Keywords
Τυχαία Θέματα