Βικελίδης: Οι νέοι προβολείς…. θαμπώνουν! (pics)

Σχεδόν… αγνώριστο τείνει να γίνει το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τις πολλές εργασίες αναμόρφωσης που πραγματοποιούνται εδώ και αρκετές εβδομάδες σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα μία από τις πιο χαρακτηριστικές αλλαγές στην ιστορική έδρα του Άρη αφορά τη βελτίωση στον φωτισμό.

Ο υπεύθυνος κτηριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών της ΠΑΕ Ευάγγελος Παντζαρτζίδης δημοσίευσε φωτογραφίες με έναν από τους προβολείς τύπου LED που θα εξοπλίσουν το γήπεδο

«Παραλάβαμε απο την εταιρεία

@geyerhellas τους νέους προβολείς του γηπέδου.Aπο άυριο αρχίζει η διαδικασία της αντκατάστασης στους πυλώνες και στο σκέπαστρο της θύρας 9. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ», αναφέρει η ανάρτηση του Παντζαρτζίδη για το Βικελίδης. Μάλιστα ένας από όσους έκαναν λάικ είναι και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης.

Θυμίζουμε ότι το άλλοτε γήπεδο Χαριλάου θα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που θα φέρει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED. Το έργο αυτό όπως είχε γίνει γνωστό ξεπερνά τα 500.000 ευρώ σε κόστος.

Εξάλλου χθες  (9/7) τοποθετήθηκαν court seats, δηλαδή θέσεις που βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο ύψος με τον αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης. Στόχος είναι φυσικά η έδρα του Άρη να γίνει ακόμη πιο «ζεστή» και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία στους κατόχους των θέσεων αυτών να αισθάνονται σα να βρίσκονται στον… πάγκο της ομάδας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση για τους νέους προβολείς του Βικελίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παραλάβαμε απο την εταιρεία @geyerhellas τους νέους προβολείς του γηπέδου.Aπο άυριο αρχίζει η διαδικασία της αντκατάστασης στους πυλώνες και στο σκέπαστρο της θύρας 9. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ .@theodorkaripidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pantzartzidis-group (@pantzartzidis_group) στις 10 Ιούλ, 2019 στις 3:09 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New light show for the next season !!!. Under construction. Test day

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pantzartzidis-group (@pantzartzidis_group) στις 7 Ιούν, 2019 στις 1:03 μμ PDT

The post Βικελίδης: Οι νέοι προβολείς…. θαμπώνουν! (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα