Τούρκοι για Μπεργκ: «Υπογράφει στην Τραμπζονσπόρ»

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Μάρκους Μπεργκ με την Τραμπζονσπόρ, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για το «deal».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «haberts.com» ο Σουηδός βρίσκεται μία ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με την τουρκική ομάδα…

Ο 32χρονος στράικερ όπως σημειώνει το τουρκικό ρεπορτάζ συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ, η οποία ανέβασε την προσφορά της από τα 1,4 εκατ. στα 1,8 εκατ. ευρώ, καταφέροντας να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη.

Μάλιστα,

τονίζεται ότι ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται την Παρασκευή στη γειτονική χώρα για να ολοκληρώσει τα τυπικά και να γίνει παίκτης της ομάδας από την Τραπεζούντα.

Οι Τούρκοι, λοιπόν, δίνουν σχεδόν τελειωμένο το θέμα του Μπεργκ και μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τη στιγμή, που και ο ΠΑΟΚ έδινε «μάχη» για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέραμε χθες ο Δικέφαλος δεν ήταν το φαβορί για την απόκτησή του, ωστόσο επιχείρησε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για την απόκτηση του έμπειρου φορ που τον Αύγουστο θα γίνει 33 ετών.

Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε ο Μπεργκ αγωνίστηκε στην Αλ Αΐν και σε 29 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ, παραμένοντας μία πολύ αξιόπιστη λύση για την ομάδα του. Τις καλύτερές του σεζόν, φυσικά ο Σουηδός τις έκανε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού όταν σε 151 συμμετοχές είχε 95 γκολ και 28 ασίστ…

The post Τούρκοι για Μπεργκ: «Υπογράφει στην Τραμπζονσπόρ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα