Βέργος: Οι μνηστήρες και το ξεκαθάρισμα

Μπορεί να ήταν αρκετά καλός στην προετοιμασία, αλλά δύσκολα θα έχει χώρο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα εδώ και λίγες μέρες έχουν αλλάξει όπως έχουμε ενημερώσει. Ο Αργύρης Καμπετσής μάλλον θα πάρει μία ευκαιρία, θα αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα και ο Νίκος Βέργος θα περισσεύει.

Εντός της εβδομάδας, μάλιστα, αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Ατρόμητος είχε κάνει μία επαφή μαζί του κυρίως γιατί είναι αρκετά οικονομικός,

αλλά ο Γιάννης Αναστασίου το «τρενάρει» όσο μπορεί εκτιμώντας πως θα βρει κάτι καλύτερο. Μέχρι το… κατοστάρικο μπορεί να φτάσει για τον φορ πίσω από τον Απόστολο Βέλλιο και γι’ αυτό περιμένει ακόμα.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε το Sportime, διακριτικά παρακολουθεί την περίπτωση του επιθετικού του Πανιωνίου και ο Πανιώνιος. Ωστόσο, οι Νεοσμυρνιώτες προς το παρόν δεν έχουν κάνει κρούση. Τέλος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Βέργος αρέσει. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως επισήμως διαψεύδεται. Οι Κρητικοί τονίζουν πως δε θα πάρουν φορ και ας χάλασε του Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά κάποιοι εντός των τειχών καλοβλέπουν τον 23χρονο.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Βέργος: Οι μνηστήρες και το ξεκαθάρισμα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα