Στάριτζ: Στην Τουρκία για Τραμπζονσπόρ (pic)

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη είναι ο ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Στάριτζ, για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ. Το όνομα του οποίου γράφτηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί κάτι τέτοιο.

Όπως και να έχει όμως ο ποδοσφαιριστής είναι στην Τουρκία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από

τη Λίβερπουλ και η Τραμπζονσπόρ ήταν η ομάδα που κινήθηκε για την απόκτησή του. Και φαίνεται πως έχει κερδίσει την υπογραφή του.

Είναι στην Κωνσταντινούπολη ο παίκτης για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Τούρκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΟλυμπιακόςΣτάριτζ: Παίκτης που θέλει 5 εκατομμύρια!

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, αλλά τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν οι Τούρκοι πως η Τραμπζονσπόρ έχει προσφέρει στον Ντάνιελ Στάριτζ ένα συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Daniel Sturridge Trabzonspor ile son görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’a geldi. pic.twitter.com/AeKaKoDTiy

— 61saat (@61saat) August 19, 2019

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Στάριτζ: Στην Τουρκία για Τραμπζονσπόρ (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα