Παναθηναϊκός: Οι «ντόπες» και η επιστροφή Μπουζούκη

Από τη Λαμία ξεκινάει φέτος ο Παναθηναϊκός τη χρονιά του, σε ένα γήπεδο που μετράει τρεις ήττες στη σειρά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Φέτος, όμως, ήρθε η ώρα να μπει τέλος στην… κατάρα του ΔΑΚ. Αυτό τονίζουν, τουλάχιστον οι παίκτες μεταξύ τους. Στα αποδυτήρια λέγεται μεταξύ άλλων πως «τώρα ήρθε η σειρά μας. Εάν δε νικήσουμε και τώρα, τότε πότε;». Γνωρίζουν στο «τριφύλλι» πως η Λαμία

έχει αποδυναμωθεί αρκετά και ξεκαθαρίζουν πως πρέπει να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα του παρελθόντος.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο τελευταίος ακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) για πρώτη φορά μετά από τρεις εβδομάδες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα, θεραπεία έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης (σφίξιμο στη δεξιά γάμπα), Τάσος Χατζηγιοβάνης (αιμάτωμα στον περονιαίο), Αργύρης Καμπετσής (αιμάτωμα στη γάμπα). Τέλος, το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι τακτικής και παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προετοιμασία του με προπόνηση την Τρίτη (20/8).

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Παναθηναϊκός: Οι «ντόπες» και η επιστροφή Μπουζούκη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα