Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει και άλλους εκτός από τον Τσιλούλη

Η ΑΕΚ θα έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι. Δεδομένο αυτό. Αν και στα μεταγραφικά λογικό είναι να έχει μπει ένα σχετικό φρένο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League είναι αυτό που μετράει. Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα τρέξουν και οι προσθήκες ή οι αποδεσμεύσεις.

Κονέ, Κουχάρσκι, Άλβες σε συνεργασία με τον Αλμέιδα φυσικά

θα τα βάλουν μετά σε μια σειρά να δουν τι θα γίνει. Προεργασία φυσικά και έχει γίνει. Τα θέματα όμως θα τρέξουν με το τέλος του πρωταθλήματος. Το back to back δεν είναι λίγο πράγμα, από τη δεκαετία του ’90 έχει να συμβεί.

Η ΑΕΚ αυτό που θα πρέπει να δειείναι σίγουρα η απόκτηση κι άλλων Ελλήνων παικτών. Και αυτό διότι το στάτους ορισμένων στο ρόστερ δεν είναι καθόλου βέβαιο. Ο Κώστας Γαλανόπουλος π.χ. δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει. Παιδί του κλαμπ αλλά ταλαιπωρήθηκε φέτος από ορισμένα θέματα fitness. Δεν πήρε και τον χρόνο συμμετοχής που θα ανέμενε.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου το ίδιο. Ήταν εκεί όταν χρειάστηκε αλλά δεν έπαιξε και όσο θα ήθελε ο ίδιος. Ο Γιώργος Αθανασιάδης από την άλλη, από τους πρωταγωνιστές της σεζόν. Όχι και τόσο θετικά τις περισσότερες φορές. Το μέλλον του μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια πολύ πιθανό.

Η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει τον Σωτήρη Τσιλούλη. Μεταγραφή που έκανε ντόρο. Θα πάει προετοιμασία και εκεί θα κριθεί.

Το ζήτημα είναι όμως πως η Ένωση θα πρέπει να ενισχύσει το Ελληνικό της στοιχείο. Γίνονται προσπάθειες για παίκτες που παίζουν εκτός χώρας. Δεν είναι εύκολο. Αλλά οι προσπάθειες γίνονται.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα