Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι συμβαίνει με Κορδόν και Ολυμπιακό – Η απόφαση Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι συμβαίνει με τον Αντόνιο Κορδόν και πώς εξελίσσεται η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό – Ποια η απόφαση του.

Ο Αντόνιο Κορδόν ήρθε το καλοκαίρι στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, με στόχο να χτιστεί μία νέα

ομάδα, στη βάση της «μεθόδου Κορδόν».

Γνωστός στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν, με τον δικό του τρόπο δουλειάς, πήρε τα… κλειδιά του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να τρέξει την ομάδα.

Η πρώτη κίνηση του Ισπανού αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων ήταν να φέρει στον Ολυμπιακό το Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενώ στο μεταγραφικό κομμάτι κινήθηκε με τη γνωστή του μεθοδολογία. Έφερε δηλαδή νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες ώστε αυτοί να αποκτήσουν αξία μεταπώλησης (Έσε, Ορτέγκα).

Τελικά, πέντε μήνες μετά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποτελεί ήδη παρελθόν από τον Ολυμπιακό ενώ οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Πορτογάλο Πέδρο Άλβες, να αναλάβει ως ο νέος αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων.

Εντωμεταξύ, η πρώτη ενέργεια του Πέδρο Άλβες ήταν να φέρει τον 58χρονο συμπατριώτη του Κάρλος Καρβαλιάλ για την άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι συμβαίνει με Κορδόν και την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό – Η απόφαση Μαρινάκη

Στην Ισπανία δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα πρωτοσέλιδα, ότι Μαρτίνεθ και Κορδόν απολύθηκαν… πακέτο, όμως από το ρεπορτάζ στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Το δεξί χέρι του Αντόνιο Κορδόν, ο Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο παραμένει στον Ολυμπιακό έχοντας ήδη ξεκινήσει τη συνεργασία του με το νέο αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων Πέδρο Άλβες. Μάλιστα οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Μπράγκα.

Να σημειωθεί πως ήδη εδώ και κάποιους μήνες, λόγω σοβαρού οικογενειακού του προβλήματος, ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκονταν ελάχιστα στην Ελλάδα, με τον Ναβάρο να τον αναπληρώνει στο Ρέντη.

Αναφορικά τώρα με το μέλλον του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά έχει αναβαθμιστεί σε άνθρωπο κλειδί στην κορυφή της πυραμίδας των ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει πλέον ρόλο επιβλέποντα στις ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακό, Νότιγχαμ, Ρίο Άβε) ενώ είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σχεδιασμό των ποδοσφαιρικών πρότζεκτ του προέδρου του Ολυμπιακού.

Πλέον δηλαδή ο Αντόνιο Κορδόν είναι ο άνθρωπος που έχει κληθεί να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με τις ομάδες στις οποίες εμπλέκεται ή θέλει να εμπλακεί.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για παίκτη που εξόργισε τη διοίκηση του Ολυμπιακού

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα