Κάρλος Καρβαλιάλ: Τους είχαν για τελειωμένους όμως αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο

Κάρλος Καρβαλιάλ: Τους είχαν για τελειωμένους από τον Ολυμπιακό όμως οι δύο παίκτες αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδια του νέου προπονητή των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος τους Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που έφερε στον Πειραιά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ώστε να τον βοηθήσουν στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για να περάσει το σκεπτικό του στους ερυθρόλευκους.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατηγορήθηκε

για αδικαιολόγητη εμμονή στους δύο Ισπανούς, οι οποίοι με την αποδέσμευση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θεωρήθηκε κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα αποχωρήσουν ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

Κάρλος Καρβαλιάλ: Τους είχαν για τελειωμένους όμως αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο

Όμως, όπως φαίνεται, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει σκοπό να αξιολογήσει όλους τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων από την αρχή ενώ το γεγονός πως γνωρίζει τους δύο Ισπανούς από το ισπανικό πρωτάθλημα, ισχυροποιεί την άποψη πως δεν θα βιαστεί να τους οδηγήσει εκτός ομάδας.

Ιμπόρα και Κίνι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον Καρβαλιάλ να περάσει τις σκέψεις του στους ερυθρόλευκους και αυτό δεν αφήνει αδιάφορο τον 58χρονο Πορτογάλο, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε όπλο που έχει στα χέρια του.

Σε κάθε περίπτωση ο Κίνι μπορεί να δώσει ανάσες στα αριστερά και δεξιά της άμυνας, πράγμα απαραίτητο σε μία φορτωμένη αγωνιστική περίοδο ενώ ο Ιμπόρα ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό μη μπορώντας να δώσει αυτά που μπορεί στην ομάδα. Τώρα που είναι πλέον απόλυτα υγιής αλλάζουν τα δεδομένα και για τον Ιμπόρα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για παίκτη που εξόργισε τη διοίκηση του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρλος Καρβαλιάλ,karlos karvalial