Ο Παναθηναϊκός τρέχει για στόπερ

Ο Παναθηναϊκός κινείται για στόπερ. Ακόμα και ο Γιοβάνοβιτς που δε συνηθίζει να ανοίγεται και να μιλά δημόσια για μεταγραφές το είπε και το τόνισε. Οι Σένκεφελντ, Γεντβάι έχουν παίξει πολλά ματς, δεν ξεκουράζονται και το αποτέλεσμα ήταν ο Κροάτης να βγάζει προβλήματα. Πόνους εδώ, πόνους εκεί, φαίνεται να είναι και από κούραση.

Συν ότι ο Πάλμερ-Μπράουν φαίνεται να μην παίζει και στα επόμενα παιχνίδια, οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Πάλι καλά θα λέει ο Γιοβάνοβιτς, που ο

Αράο έχει εξελιχθεί σε μια έξτρα λύση στα στόπερ ειδικά στη Stoiximan Super League.

Το ζήτημα είναι πως ο Παναθηναϊκός τρέχει για να καλύψει το κενό. Το ιδανικό θα είναι ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να παίξει ακόμα και τις πρώτες ημέρες του Γενάρη.

Αυτός είναι και ο στόχος και για αυτό το τρέξιμο προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είναι μεγάλο.

Άλλωστε, μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει την καλύτερη άμυνα με παθητικό, μόλις, 8 γκολ αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει και μόνιμη επωδός για τη συνέχεια.

Πρέπει να αλλάξει το ρόστερ εκεί, να έρθει μια προσθήκη. Μια λύση ακόμα μια και ο τραυματισμός του Μάγκνουσον είναι κομβικός.

Φαίνεται και στα δύσκολα ματς, με το ζήτημα που έχει ο Παναθηναϊκός στο build up.

Αν ο παίκτης που θα έρθει ξέρει και μπάλα, μπορεί να παίξει με αυτή στα πόδια, είναι το ιδανικό. Εξάλλου, είναι κάτι που το θέλουν όλες οι ομάδες που θέλουν να βγάζουν φάσεις. Το να ξεκινούν οι φάσεις από την άμυνα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των περισσότερων. Και ο Γιοβάνοβιτς ποντάρει αρκετά σε αυτό το κομμάτι και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι της ομάδας του.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα