Βαλμπουενά: Ο αναγκαστικός νέος ρόλος του Γάλλου

Βαλμπουενά: Δεν έχει και πολλές επιλογές, πλέον, ο Ολυμπιακός ενόψει των αγώνων με την Πλζεν μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Και να κάνει κίνηση να πάρει άλλον παίκτη δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για να παίξει με τους Τσέχους.

Πότε θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις, πότε θα συμφωνήσει και θα έρθει Ελλάδα για υπογραφές, πότε θα ξεκινήσει προπονήσεις και πότε θα «δέσει» για να προσφέρει! Αρα όπως και να έχει ο Ολυμπιακός

θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα του Φορτούνη εσωτερικά. Αυτή είναι, δυστυχώς, η αλήθεια από τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει.

Ο Βαλμπουενά μπορεί να γίνει ηγέτης της ομάδας

Αυτός ο οποίος έχει ηγετικά στοιχεία και επίσης μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας αλλά και της θέσης, πίσω από τον επιθετικό, είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή τη θέση στη μέχρι τώρα καριέρα του και έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

Αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα αντικαταστάτης του Κώστα Φορτούνη. Και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι και ο νέος του ρόλος. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να έχει την τριπλέτα «Φωτιά» με τους Ποντέσε, Βαλμπουενά, Φορτούνη, αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι που του έφυγε ο βασικότερος όλων, ο αρχηγός της ομάδας.

Τον έχει δοκιμάσει ο Μαρτίνς

Στα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα σε Πολωνία και Αυστρία, ο Πέδρο Μαρτίνς υπήρξαν στιγμές που έβαλε τον Βαλμπουενά στον άξονα.

Έχει τσεκάρει, λοιπόν, τον Γάλλο ο προπονητής της ομάδας και σε αυτήν τη θέση. Σίγουρα η φυσική του είναι στα εξτρέμ, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει και στον άξονα πίσω από τον επιθετικό. Από τη στιγμή που είναι και δημιουργικός, αλλά και επιθετικός παίκτης.

The post Βαλμπουενά: Ο αναγκαστικός νέος ρόλος του Γάλλου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα