ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη-Ζαμπά με Κλουζ

Οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λέο Ζαμπά αναμένεται να απουσιάσουν από το σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κλουζ Ουνιβερσιτάτεα.

Αναλυτικά τα νέα της πρωινής προπόνησης του Δικεφάλου:

«Την πρώτη του επαφή με την Cluj Arena είχε το πρωί της Παρασκευής το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, λίγες

ώρες πριν το φιλικό κόντρα στην τοπική Ουνιβερσιτάτεα, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια στο μισό γήπεδο και πλέον προετοιμάζονται για το βραδινό παιχνίδι στη Ρουμανία.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Τσβόλε, ενώ ο Λέο Ζαμπά έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο και θα μείνει εκτός αγώνα.H αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω internet σε όλο τον κόσμο από το PAOK TV».

Το συγκεκριμένο ματς θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, με τους Ρουμάνους να γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους ενώ θα αποτελέσει και το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου υπό πραγματικές συνθήκες αγώνα σε ένα γήπεδο με περισσότερους από 10.000 θεατές

Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα τίθεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου, τη στιγμή, που η ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία πριν τα προκριματικά του Champions League.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη-Ζαμπά με Κλουζ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα