Παλέρμο: Υποβιβάστηκε στην Serie D!

Είναι επίσημο! Η Παλέρμο υποβιβάζεται οριστικά στην τέταρτη κατηγορία, αφού απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε για οικονομικά θέματα παλαιότερων ετών.

Οριστικά στην Serie D θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Παλέρμο.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο είχε ανακοινώσει τον την απόφαση για υποβιβασμό της Παλέρμο στην 3η κατηγορία λόγω παραποίησης των οικονομικών στοιχείων κατά την τριετία 2014-17.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι «ροζανέρο» πήραν την 3η θέση

στο πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Εκείνοι έκαναν έφεση κατά της απόφασης, ωστόσο απορρίφθηκε και ως εκ τούτου δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία.

Η ομάδα της Σικελίας κατηγορείται πως  -επί προεδρίας Τζαμπαρίνι- άλλαζε τις οικονομικές εκθέσεις προκειμένου να λάβοει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Τη θέση της Παλέρμο αναμένεται να πάρει η Βενέτσια.

Nα σημειωθεί πως πρόσφατα ο ιδιοκτήτης της ομάδας παραδέχθηκε πως εμπιστεύτηκε έναν απατεώνα και πλέον κινδυνεύει με πτώχευση!

Ο νυν ιδιοκτήτης, Σαλβατόρε Τουτολομόντο, αποκάλυψε πως εμπιστεύτηκε και διαπραγματεύθηκε με έναν απατεώνα, ο οποίος του παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος εταιρείας ασφάλισης από τη Βουλγαρία.

Ωστόσο, αντί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, αποδείχθηκε απατεώνας και πως δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να μην μπορεί να καταθέσει τα απαραίτητα χαρτιά η Παλέρμο στη διοργανώτρια αρχή της Serie B και να κινδυνεύει πλέον άμεσα ακόμη και με πτώχευση!

Όπως φαίνεται, είναι αναγκαίο να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει οικονομικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος ακόμα και αφανισμού για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία της Ιταλίας, με έτος ίδρυσης το 1900!

The post Παλέρμο: Υποβιβάστηκε στην Serie D! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα