Λίβερπουλ: Άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του Ρόμπερτσον

Την είδηση αυτή δημοσιοποίησα ο Γιούργκεν Κλοπ. «Έκανε την εγχείρηση και όλα πήγαν καλά, όσο καλύτερα μπορούσε να πάει», είπε ο Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα λείψει, αλλά το πρώτο βήμα έχει γίνει».
Ο Ρόμπερτσον, ο οποίος έχει παίξει σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε ένα γκολ για τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Τσιμίκα στη νίκη του περασμένου Σαββατοκύριακου, στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην Έβερτον.

Ο Τσιμίκας, έχει επίσης

ξεκινήσει τις νίκες του Europa League εναντίον της ΛΑΣΚ και της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, καθώς και σε μια νίκη στο EFL Cup, στον τρίτο γύρο εναντίον της Λέστερ και έπαιξε λίγα λεπτά στη νίκη πρωταθλήματος εναντίον της Μπόρνμουθ.
Ο Κλοπ έχει πει στο παρελθόν ότι ο αμυντικός Τζο Γκόμεζ, ο οποίος συνήθως παίζει σε κεντρικό ή δεξί μπακ, ή ο 19χρονος Λουκ Τσέιμπερς, θα μπορούσαν επίσης να παίξουν σε θέση αριστερού μπακ αν χρειαστεί. Η Λίβερπουλ παίζει την Πέμπτη με τη γαλλική Τουλούζ στο Άνφιλντ για το Europa League και ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να βρίσκεται πάλι στο βασικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Άγνωστος, Ρόμπερτσον,liverpoul, agnostos, robertson