Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Φιλιώ και Γρηγόρης

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Οι ανατροπές συνεχίζονται στη νέα σειρά του Alpha με την πλοκή να γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη όσο προχωράμε στα επεισόδια.

Ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιωργίκη ολοκλήρωσε το προξενιό της και το τώρα σειρά παίρνει το… προξενιό του Γρηγόρη με τη Φιλιώ.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Γρηγόρης ενδίδει στη Φιλιώ για γάμο

Η Φιλιώ βλέπουμε από

την αρχή της σειράς ότι έχει βάλει στόχο να παντρευτεί τον Γρηγόρη και μοιάζει μάλιστα αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Την είδαμε ακόμη και να βάζει λόγια στον Γρηγόρη για την Ιουλία αλλά και σε εκείνη γι’ αυτόν.

Έχοντας λοιπόν πλέον τη συγκατάθεση της Ιουλίας, η οποία πλέον είναι γυναίκα του Προβιού, η Φιλιώ φτάνει στο στόχο της. Ο Γρηγόρης λοιπόν θα ενδώσει στις πιέσεις της και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η Κυριακούλα. Η μητέρα του Γρηγόρη του υπογραμμίζει συνεχώς ότι είναι κομβικής σημασίας αυτός ο γάμος.

Ο Γρηγόρης πείθεται και της στέλνει προξενιό. Η είδηση ότι ο Γρηγόρης και η Φιλιώ παντρεύονται γίνεται γρήγορα γνωστή σε όλους. Η Ιουλία πληγώνεται από τα νέα αλλά ξέρει ότι δε μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Λίγες ημέρες αργότερα ο γάμος του ζευγαριού γίνεται πραγματικότητα και οι δυο τους ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο μαζί. Ο Γρηγόρης πιστεύει πως έτσι θα καταφέρει να ξεπεράσει την Ιουλία…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Άγρια επίθεση του Επιφάνειου στον Ζαφειρη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Κάνουν εκταφή του Στεφανή – Βόμβα στον Μαθιό

Survivor 31/1 spoiler: Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για το έπαθλο!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα