Ο Παναιτωλικός στους «4» και γράφει ιστορία, ο ΟΦΗ σπίτι του και ξεγράφει άλλη μια χρονιά και ο Άρης βλέπει τελικό! (vids)

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας,για τον ΟΦΗ η χρονιά τελείωσε από τον Ιανουάριο και ο Άρης… χαμογελάει!

Ο Παναιτωλικός είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (3-1). Ο ΟΦΗ πάει… σπίτι του και η χρονιά για τους Κρητικούς τελείωσε πριν βγει ο Ιανουάριος.

Ακόμα μια αποτυχημένη! Στο μεταξύ, κάπου στη… Θεσσαλονίκη ο Άρης χαμογελάει και «βλέπει» τελικό!

Στους «4» ο Παναιτωλικός που δίπλωσε τις νίκες του (3-1) κόντρα στον ΟΦΗ που θα δει τη συνέχεια του θεσμού από την τηλεόραση. Ο Άρης που από την στιγμή που άφησε εκτός την ΑΕΚ ήταν το φαβορί σε όλα τα σταυρώματα για να πάει τελικό, έμαθε αντίπαλο και περιμένει να μάθει τις ημερομηνίες των δύο αναμετρήσεων. Δεδομένο οτι οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τους Αγρινιώτες, άσχετα αν ο Μάντζιος μετά την πρόκριση επί της Νίκης Βόλου είπε «ψέμματα» οτι δεν διαλέγει αντίπαλο. Όταν σε δύο ματς με ομάδα της Super League 2 δεν «βλέπεσαι» προφανώς και έχεις προτιμήσεις. Ειδικά όταν του έχεις βάλει τέσσερα μέσα στην έδρα του στο πρωτάθλημα!

Περισσότερες ευκαιρίες ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός τις κλασικές και το γκολ!

Πόσο «γεμάτο» το πρώτο ημίχρονο! Ο ΟΦΗ άξιζε νωρίς το γκολ, δεν το βρήκε όμως ούτε αργότερα μέσα στο πρώτο 45λεπτο, εν αντιθέσει με τον Παναιτωλικό που σκόραρε με τον Ντουάρτε. Περισσότερες ευκαιρίες ο ΟΦΗ, πιο κλασικές ο Παναιτωλικός. Με το… τσουβάλι κυρίως για τους Κρητικούς που απείλησαν με Τοράλ στο 2′, με Μπάκιτς στο 16′, στο 23′  Μπρεσάν, Φελίπε και πάλι Τοράλ να μην μπορεί κανείς και στο 36′ ξανά με τον Μπάκιτς! Πρωταγωνιστές Στεργιάκης, Μαλής που πιστώνονται το μηδέν παθητικό! Την επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων, έσπασε το δοκάρι του Ντίας στο 30′, πριν έρθει το γκολ του Ντουάρτε στο 38′. Εξαιρετική συνεργασία Τορεχόν, Πέδρο και Ντίας πριν βρει δίχτυα ο Πορτογάλος.

Θεωρητικά το δεύτερο μέρος έμοιαζε προβλέψιμο. Με τον ΟΦΗ ψάχνοντας δύο γκολ να παίζει τα… ρέστα του και τον Παναιτωλικό να παίζει με τα ρίσκα που θα έπαιρνε ο αντίπαλος. Δεν επιβεβαιώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του, με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται και να βρίσκουν και δεύτερο γκολ με Χατζηθεωρίδη.

To πρώτο γκολ του Ισέκα με τη φανέλα του ΟΦΗ, πέρα από το όποιο ενδιαφέρον πήρε το ματς στο τελευταίο του 20λεπτο, δεν είχε ουσιαστικό αντίκρισμα για τους Κρητικούς που όχι μόνο δεν βρήκαν άλλα δύο για πάνε το ματς στην παράταση, αλλά δέχθηκαν και τρίτο στις καθυστερήσεις από τον Πέρεθ.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1

Σκόρερ: 38′ Ντουάρτε, 59′ Χατζηθεοδωρίδης, 90+3′ Πέρεθ – 72′ Ισέκα

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου (71′ Μπακάκης), Μλάντεν, Μαυρίας, Τορεχόν (70′ M. Nτουάρτε) , Τσιγγάρας (85′ Πέρεζ), Χατζηθεοδωρίδης, Φ. Ντουάρτε (85′ Σενγκέλια), Ντίας (57′ Λιάβας), Πέδρο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Θοράρινσον (78′ Λάρσον), Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ (46′ Ριέρα), Μπάκιτς, Νέιρα (64′ Iσέκα), Τοράλ (64′ Γκαγιέκος), Μπάκου (54′ Moσκέρα), Φελίπε.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα