Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Μεγάλο ρίσκο από Τερίμ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Ατρόμητος και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν με έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα οι «πράσινοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θέλουν μία ανατροπή απέναντι στους αρκετά ανταγωνιστικούς Περιστεριώτες.

Οι ενδεκάδες έγιναν γνωστές και οι επιλογές του Φατίχ Τερίμ προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Είναι πολύ μεγάλο

το ρίσκο και εάν κάτι δεν πάει καλά, οι ευθύνες του θα είναι εμφανέστατες.

Ούγκο και Ακαϊντίν στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κουτουλούσαν μεταξύ τους αλλά τους ξαναβάζει ο Τερίμ. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Τσέριν και Παλάσιος, απίθανη επιλογή το να μείνουν εκτός αποστολής οι Αράο, Μαντσίνι και Αϊτόρ. Στον πάγκο πήρε τον Λημνιό από εξτρέμ, αν και ο Έλληνας προς το παρόν δεν έχει δείξει κάτι.

Ενδεχομένως όλο αυτό να είναι και μία προσπάθεια του Τερίμ να φρεσκάρει την ομάδα του και να μη ζορίσει άλλο κάποιους παίκτες. Ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μόνο που αυτός ο αγώνας είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ, Βαλένσια, Βρακάς, Αντζιέλσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Παλάσιος, Γερεμέγεφ.

Οι πάγκοι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δήμος, Πομόνης, Καραμάνης, Φριντγιόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ντιρκς, Βέργος, Ρομπάιγ, Τριμμάτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός, Γεντβάι, Φικάι, Τζούρισιτς, Βιλένα, Κυριόπουλος.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα