Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος αναρωτιέται μήπως είναι γιος του Ανέστη

Συγκλονιστικά θα είναι το Προξενιό της Ιουλίας μέσα στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Γιωργίκης ανακαλύπτει την αλήθεια για την Ιουλία. Την ίδια ώρα όμως και ο Χρήστος μπαίνει σε σκέψεις για το ποιος είναι ο πατέρας του.

Η σειρά του Alpha βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας και σημειώνει παράλληλα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση καθώς οδεύει προς ολοκλήρωση. Ποια άλλη αποκάλυψη θα γίνει;

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος μπαίνει σε σκέψεις για
τον Ανέστη

Το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στην διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου που έχει αποφασίσει να φτάσει την σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ.

Τα αναπάντεχα νέα απ’ το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’ αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Στο αρχοντικό, ο Χρήστος, αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιός του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή.

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο, με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Επιφάνειος μαθαίνει τα πάντα για τους ξυλοδαρμούς

Σασμός επόμενα επεισόδια: Οι Μουντάκηδες ανοίγουν νέα βεντέτα

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης μαθαίνει για το εμπόριο βρεφών από την εφημερίδα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα