Το πρόγραμμα για το MotoGP Πορτογαλικό Grand Prix

MotoGP Πορτογαλικό Grand Prix:  Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα για το Grand Prix της Πορτογαλίας, τον δεύτερο γύρο της σεζόν MotoGP 2024 που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου.

Το MotoGP επιστρέφει ήδη στην πίστα μετά από ένα πολλά υποσχόμενο πρώτο Σαββατοκύριακο διαγωνισμών κατά το οποίο ο Francesco Bagnaia και ο Jorge Martín κέρδισαν ο καθένας.

Ενώ πολλοί αναβάτες εξακολουθούν να εγκλιματίζονται στη νέα

τους μοτοσυκλέτα, το Πορτογαλικό Grand Prix θα είναι μια ευκαιρία για αυτούς να αξιοποιήσουν σωστά τα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί από το Losail.

Στα πρόθυρα του βάθρου στις 10 Μαρτίου, ο Marc Marquez θα προσπαθήσει να ανέβει στο κουτί, ενώ ο Pedro Acosta θα πρέπει να επιδείξει αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε Grand Prix MotoGP σε μια πίστα που δεν ήταν από αυτές που φιλοξένησε προκαταρκτικές δοκιμές.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι, Fabio Quartararo (Yamaha) και Johann Zarco (LCR Honda) θα προσπαθήσουν να καθησυχάσουν τους εαυτούς τους μετά από ένα περίπλοκο πρώτο γεγονός για τα ιαπωνικά εργοστάσια.

Σημειώστε ότι εκτός από τα Moto2 και Moto3, τα οποία θα συνοδεύουν την κορυφαία κατηγορία ως συνήθως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το MotoE θα επιστρέψει για να ξεκινήσει τη σεζόν του 2024 στο Αλγκάρβε.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςMotoGP Πορτογαλικό Grand Prix:  Το πρόγραμμα για το MotoGP Πορτογαλικό Grand Prix

Παρασκευή 22 Μαρτίου: 
Δωρεάν Προπόνηση 1: 11:45 π.μ. – 12:30 μ.μ.
Εξάσκηση: 4:00 μ.μ. – 5:00 μ.μ.

Σάββατο 23 Μαρτίου: 
Δωρεάν Προπόνηση 2: 11:10 π.μ. – 11:40 π.μ.
Προκριματικοί 1: 11:50 π.μ. – 12:05 μ.μ.
Προκριματικοί 2: 12:15 μ.μ. – 12:30
μ.μ. γύροι: 4:00 μ.μ. (Νικητής: θα έρθει)

Κυριακή 24 Μαρτίου: 
Προθέρμανση: 13:40 – 13:50
Αγώνας – 25 γύροι: 3:00 μ.μ. (Νικητής: θα έρθει)

Πώς να παρακολουθήσετε MotoGP το 2024 (Auvio, Canal+, κ.λπ.);

MotoGP Πορτογαλικό Grand Prix:  Οι λάτρεις των αγώνων μοτοσυκλέτας έχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθήσουν τη σεζόν 2024 της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων με δύο τροχούς.

Το Canal+, όπως και το MotoGP VideoPass , προσφέρει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις συνεδρίες των πρωταθλημάτων MotoGP, Moto 2 και Moto 3.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Χίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής ΝαυτιλίαςΠαπαλεξανδράκης Piaggio Vespa Aprilia Gillera στο Motor FestivalH Nissan Χαλκιάς στο 22o Motor FestivalΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα