Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στον Μιχάλη τα μυστικά του Παντελίδη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από το ναυάγιο καθώς μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Δημοσθένη να αποκαλύπτει στον Μιχάλη πράγματα για τον Παντελίδη.

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση, συνεχίζεται συναρπαστική την ώρα που το πραγματικό πρόσωπο του Ιπποκράτη βγαίνει στην επιφάνεια.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτά μαθαίνει ο Μιχάλης για τον Παντελίδη

Ο Άγγελος ζητάει εξηγήσεις από τη Χριστίνα για την εικόνα του Αγίου Νικολάου που βρήκε στο σπίτι της. Εκείνη καλύπτει τον Πέτρο, αλλά το

μυστικό του δεν μπορεί να μείνει πια κρυμμένο. Η Πολυξένη επισκέπτεται τη Μαρία και της ζητάει μία χάρη που θα αναστατώσει τον Δημήτρη.

Η Ειρήνη προσπαθεί να διαβάσει το ημερολόγιο της Κλαίρης για να μάθει την αλήθεια για την εξαφάνισή της, αλλά πρέπει πρώτα να ξεφύγει από τη Δήμητρα που έχει γίνει πια η σκιά της.

Ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει στον Μιχάλη το περίπλοκο παρελθόν του με τον Παντελίδη. Ο Μάκης βλέπει τα εισιτήρια για το θέατρο που έδωσε ο Όθωνας στη Λίνα και προμηνύεται θύελλα. Ο Πέτρος παίρνει τη δύσκολη απόφαση να αντιμετωπίσει τον Μάκη και τον Άγγελο και να τους πει πια όλη την αλήθεια για τη ζωή του.

Η Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης και συνειδητοποιεί συγκλονισμένη την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης. Τώρα πια γνωρίζει πως το αφεντικό της είναι δολοφόνος.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος απογυμνώνεται μπροστά στους φίλους του!

Το ναυάγιο: Η Βάσω ξανά στην αγκαλιά του Άγγελου

Survivor 13-5: Άλλαξαν όλα τα δεδομένα – Η αποκάλυψη του Λιανού και τα παιχνίδια με τους Τούρκους!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα