Survivor 13-5: Άλλαξαν όλα τα δεδομένα – Η αποκάλυψη του Λιανού και τα παιχνίδια με τους Τούρκους!

Survivor 13-5: Χαμό είχαμε για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να επιστρέφει με πολλές ανατροπές.

Αρχικά είδαμε τις δύο ομάδες να σχολιάζουν την αποχώρηση της Ασημίνας, με την Κατερίνα Δαλάκα να τονίζει ότι η πρώην συμπαίκτρια της δεν το χάρηκε, λόγω των τραυματισμών που είχε.

Ενώ θετικά μίλησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αποκάλυψε ότι της φαίνεται περίεργο που αποχώρησε, αν και δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις.

Ωστόσο κάπου εκεί Κόκκινοι και Μπλε

ειδοποιήθηκαν για έκτακτο συμβούλιο εκεί που ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχτηκε και τους έκανε την αποκάλυψη που σας είχαμε αναφέρει, ότι μπαίνουν πλέον και οι Τούρκοι στο ελληνικό Survivor.

Survivor 13-5: Έτσι θα γίνονται οι αγώνες – Στους Μπλε η πρώτη ασυλία!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής τους ανέφερε ότι θα γίνεται ένα run και ο νικητής θα αρχίσει να διαλέγει Τούρκους παίκτες μέχρι να χωριστούν όλοι στις δύο ομάδες.

Αυτό θα γίνει για όλες τις υπόλοιπες ασυλίες, προκειμένου να υπάρχει μεγάλη βοήθεια από παίκτες που έχουν και αυτή αρκετή εμπειρία.

Ενώ τους ξεκαθάρισε ότι δε θα υπάρξουν αποχωρήσεις για δύο εβδομάδες και οι παίκτες που ψηφίζονται θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες.

Έτσι δεν άργησε να αρχίσει ο αγώνας με τους Μπλε να κερδίζουν και να το πρώτο run και να επιλέγουν τους συμπαίκτες τους πρώτοι.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει όμως, κερδίζουν και όλη την πρώτη ασυλία, κάνοντας πολύ δυνατό αγώνα, έχοντας σίγουρα εξαιρετική βοήθεια.

Φυσικά υπήρχαν οι συμπάθειες ανάμεσα στους παίκτες των δύο χωρών, που μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από όλους.

Survivor 13-5: Σπόντες από τον Λιανό – Τι έβγαλε η κάλπη!

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, εκεί που πέταξε τις σπόντες τους για τους… γυπαετούς της Ελλάδας στο ριάλιτι επιβίωσης τους ΣΚΑΪ.

Τα αστεία ήταν πολλά και τα σχόλια ακόμα περισσότερα, με τους παίκτες να μη σταματούν να μιλούν για τους νέους συμπαίκτες τους.

Φυσικά δεν έλειψε και η ψηφοφορία, με την Κόκκινη ομάδα όπως σας είχαμε αναφέρει να επιλέγει από την κάλπη τη Δώρα για ακόμα μία φορά.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 13-5, Άλλαξαν, Λιανού, Τούρκους,Survivor 13-5, allaxan, lianou, tourkous