Survivor 13-5: Ξεφεύγουν Χριστόφορος και Δαλάκα στους Κόκκινους – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 13-5: Πολλές εντάσεις και διαμάχες θα δούμε απόψε στο Survivor, με τα πράγματα μάλιστα να ξεφεύγουν για τα καλά.

Αρχικά βλέπουμε ότι ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται και πάλι τους παίκτες για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους νέους κανόνες που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα και πάλι θα έχουμε ένα run όπου Κόκκινοι και Μπλε θα επιλέξουν τους παίκτες από τους Τούρκους προκειμένου να τους βοηθήσουν.

Ωστόσο

φαίνεται ότι η κατάσταση στους Διάσημους που έχουν χάσει την πρώτη ασυλία δεν είναι η καλύτερη, με τον Χριστόφορο και την Κατερίνα Δαλάκα να έχουν μία πολύ άσχημη διαμάχη.

Μάλιστα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πρέπει να μπει η Δώρα ανάμεσα τους, για να τους χωρίσει και να σταματήσουν τον καβγά.

Survivor 13-5: Ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία!

Φυσικά η ασυλία και οι απανωτές ήττες που έχουν οι Κόκκινοι έχει προκαλέσει αυτόν τον χαμό, ενώ όσο προχωράμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τα όρια των παικτών θα μειώνονται όλο και περισσότερο.

Εμείς με τη σειρά μας, σας έχουμε δώσει την πρώτη μας εκτίμηση για την ομάδα που θα πάρει τη νίκη και θα πανηγυρίσει με το τοτέμ της ασυλίας.

Ακόμα και μετά τον αγώνα ωστόσο βλέπουμε ότι η ένταση μεταφέρεται και στην καλύβα των Κόκκινων, όπου η Κατερίνα Δαλάκα, δείχνει να μη θέλει καν να μιλήσει στον Χριστόφορο.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσει το συμβούλιο του νησιού, εκεί που θα πρέπει οι ηττημένοι να επιλέξουν ακόμα έναν παίκτη από την ψηφοφορία.

Δείτε το trailer του Survivor!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα