Έφτασε στο Σίδνεϊ ο Τσιτσιπάς (pics)

Στο Σίδνεϊ έφτασε σήμερα Πέμπτη (28/12) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενόψει της συμμετοχής του στο United Cup. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις του, μιας και σε λίγες μέρες θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διοργάνωση για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ντουμπάι, και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε μέρος στο World Tennis

League του Ντουμπάι, στην επιστροφή του στα κορτ μετά τα Nitto ATP Finals. Εκεί ανησύχησε τους φαν του με τους πόνους στη μέση, αλλά δήλωσε πως είναι καλύτερα και πως δεν υπάρχει ανησυχία.

Τις επόμενες μέρες να έρθουν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Τη “γαλανόλευκη” φέτος απαρτίζουν επίσης οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ, Γραμματικοπούλου και Σακελλαρίδης. Πρώτο tie για την Ελλάδα είναι τα ξημερώματα της Τρίτης (2/1).

Εκείνη τη μέρα η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Χιλή, ενώ μία μέρα μετά (Τετάρτη 3/1) θα κοντραριστεί με τον Καναδά (Τετάρτη 3/1), στο ματς που ενδέχεται να κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο. Στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβει την περσινή επιτυχία, και να κυνηγήσει όσο μπορεί το βήμα παραπάνω.

pic.twitter.com/EKkOuKQzXX

— Sunny (@SUNNY8X) December 28, 2023

Team Greece in Sydney pic.twitter.com/c44QzM9N3c

— Sunny (@SUNNY8X) December 28, 2023

The post Έφτασε στο Σίδνεϊ ο Τσιτσιπάς (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα