Παναθηναϊκός: Σκάει μεταγραφική βόμβα

Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή ο Παναθηναϊκός, άλλαξαν και τα δεδομένα στον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Θα γίνουν παραπάνω κινήσεις.

Είναι βέβαιο πως ο Φατίχ Τερίμ δεν θα μείνει μόνο με έναν κεντρικό αμυντικό. Θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές. Ωστόσο, προέχει η αξιολόγηση του ρόστερ.

Ο Τούρκος κόουτς έχει ζητήσει αρχικά να δει τι μπορεί να κάνει το υπάρχον υλικό. Έχει άποψη φυσικά, αλλά είναι διαφορετικό να δουλεύεις με κάποιον παίκτη, να τον βλέπεις και στις προπονήσεις.

Θα

χρειαστούν κάποιες μέρες για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Ενδεχομένως να πάει πίσω και η υπόθεση του στόπερ. Είχε γίνει μία προεργασία, αλλά το βασικό είναι τώρα αυτός που θα έρθει, να κάνει στον Τερίμ.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Τον γνωρίζει καλά ο Τερίμ και τον θέλει. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει Έλληνες και κάπως έτσι υπάρχει και καπνός και φωτιά. Το Sportime.gr ανέλυσε πού φτάνει σε λεφτά το «τριφύλλι». Την ίδια ώρα στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι πως η Τραμπζονσπόρ θέλει 3.000.000 ευρώ. Ανέφικτο είναι αυτό για έναν παίκτη που από τώρα μπορεί να κλείσει όπου θέλει για το καλοκαίρι.

Κρατήστε και κάτι ακόμη. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει μεταγραφική βόμβα. Ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει στο πρωτάθλημα όσο ποτέ άλλοτε. Γι’ αυτό και έχει ενημερώσει πως θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και ο Τερίμ είναι υπέρ αυτής της λογικής, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα