Το μέγα πρόβλημα του ΠΑΟΚ αν ψάξει για 2 στόπερ

ΠΑΟΚ και ρόστερ επόμενης περιόδου είναι ένα πρότζεκτ που θα αρχίσει να κινείται τις επόμενες ημέρες. Ας ξεκουραστούν οι πρωταθλητές, το αξίζουν. Τέτοιο ντεμαράζ, είχε χρόνια να δει η Super League. Μπορεί και ποτέ αν αναλογιστεί κάποιος, πως έως και λίγο πριν το τέλος και οι 4 μεγάλοι ήταν κοντά.

Όταν Λουτσέσκου και διοίκηση τα βάλουν κάτω, γνωρίζουν πως οι προκλήσεις είναι πολλές. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια να μείνουν τουλάχιστον 2 από τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι.

Ο Κουλιεράκης εξάλλου είναι και παίκτης που θα επηρεάσει άμεσα τον σχεδιασμό. Άλλο

είναι ο ΠΑΟΚ να ψάχνει για έναν στόπερ και άλλο για 2.

Οι δύο θα είναι αν φύγει ο Κουλιεράκης και φυσικά λυθεί η συνεργασία με τον Εκόνγκ. Με τον κάπτεν της εθνικής Νιγηρίας δε θα είναι εύκολες οι συζητήσεις μια και έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2026.

Αν και στον ΠΑΟΚ δεν χωρούν οι γκρίνιες μετά το θρίαμβο, η αλήθεια είναι πως τέτοια επιλογή θα μείνει στην ιστορία.

Και μάλιστα σε μια σεζόν που κατακτήθηκε το δεύτερο πρωτάθλημα σε 5 χρόνια. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο να ψάχνει ένα κλαμπ δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Στο ρόστερ είναι οι Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Νάσμπεργκ. Υπάρχει δηλαδή και το θέμα του Νάσμπεργκ, μια και εκείνος δεν έκανε επίσης καλή σεζόν.

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην άμυνα.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ,paok