Survivor 22-5: Στο στόχαστρο ο Φάνης – Ανατροπή και μονομάχος ο Ντάνιελ

Survivor 22-5: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (21/5) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Τρίτη 21 Μαΐου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο και ένα ακόμα ανατρεπτικό συμβούλιο.

Survivor 22-5: Στο στόχαστρο ο Φάνης – Ανατροπή και μονομάχος
ο Ντάνιελ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς συνέβησαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Ο Χριστόφορος έβαλε στο στόχαστρό του Φάνη, επικρίνοντας τη στάση που κράτησε απέναντι στην ψήφισή του, καθώς όπως υποστηρίζει, προσπαθεί να προκαλέσει ρωγμές στην ομάδα.

«Δεν πέφτω κι απ’ τα σύννεφα που ψηφίστηκα στο χθεσινό Συμβούλιο. Οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι μόνο δύο: εγώ και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο Γκιουλέκας και η Κατερίνα εξαιρούνται προς το παρόν από την ψηφοφορία. Στα στατιστικά την τελευταία εβδομάδα είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια, είμαστε λίγο ντεφορμέ», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, τη γνώμη του ενστερνίστηκαν και οι υπόλοιποι Κόκκινοι.

Από την άλλη πλευρά, ο παίκτης της μπλε ομάδας κατηγορήθηκε πως δεν υπολογίζει σοβαρά τα flag races του ριάλιτι επιβίωσης. Ενώ σχολιάστηκε και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα run: «Δεν είμαι ο Superman», ήταν η απάντησή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν σε ακόμα μια από τις ελάχιστες ομαδικές ασυλίες που απομένουν, πριν τη μετατροπή του Survivor σε ατομικό.

Με τους Τούρκους All Star να δίνουν την ενίσχυση, οι Κόκκινοι βρήκαν και πάλι τρόπο και κατακτούν τη νίκη, κάνοντας έτσι το 2-1.

Το τελικό σκορ και τη νίκη στο 12-9 διαμόρφωσε η Κατερίνα Δαλάκα ενάντια στον Φάνη Μπολέτση που ήταν άστοχος στον αγώνα της 3ης ασυλίας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι δύο ομάδες έκαναν τον απολογισμό του αγώνα της 3ης ασυλίας και των επιλογών για τον σχηματισμό των δύο ομάδων, με τους μπλε να τονίζουν πως ήταν σημαντικό το ατού των κόκκινων να διαλέξουν πρώτοι από τους Τούρκους παίκτες, ενώ στάθηκαν και στην επιρροή που ασκεί η παρουσία του Ozgur.

Εν συνεχεία, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν την τρίτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, που θα προστεθεί δίπλα στον Σταμάτη και τον Χριστόφορο. Εφόσον δεν υπήρχαν άλλοι άντρες στους Μπλε, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα.

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Ντάνιελ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει.

«Εγώ το περίμενα, το συζητήσαμε λίγο με τα παιδιά. Από κει και πέρα και ο Φάνης έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο προς τιμήν του», αρκέστηκε να δηλώσει.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα