Τηλεθέαση AGB: Ο Νίκος Μάνεσης τα έχωσε στη Nielsen για τα νούμερα – Ντροπή…

Τηλεθέαση AGB: Ο Νίκος Μάνεσης έγινε έξαλλος με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του και τα στοιχεία που έδωσε η Nielsen, η AGB όπως την ξέρουν οι περισσότεροι. Ουσιαστικά, ο γνωστός παρουσιαστής του ALPHA επιβεβαιώνει όσα αναφέρουμε εδώ και καιρό στο Sportime.

Τι έχουμε πει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πως όλα τα νούμερα τηλεθέασης που

δίνει στη δημοσιότητα η εταιρεία Nielsen είναι άκυρα. Μια σειρά αρθρογραφίας έχει αναφέρει το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων που έχει η μέτρηση της τηλεθέασης στην Ελλάδα. Από τα απαρχαιωμένα μηχανάκια, μέχρι τα αλλόκοτα αποτελέσματα.

Ένα από τα περίεργα αποτελέσματα ήταν και ο Γιώργος Αυτιάς, για παράδειγμα. Δεν είναι δυνατόν τεσσάρων ετών παιδιά να βλέπουν την εκπομπή του. Oύτε άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας να βλέπουν Paw Patrol.

Το θέμα με την τηλεθέαση έφτασε μέχρι τη Βουλή. Έγινε σχετική ερώτηση για την τηλεθέαση από τον Δημήτρη Νατσιό για το πώς κινείται το χρήμα στην αγορά, από αυτές τις μετρήσεις. Από ότι φαίνεται μάλιστα, το θέμα παίρνει έκταση. Αν κρίνει κανείς από την αντίδραση που είχε ο Νίκος Μάνεσης…

Τηλεθέαση AGB: Παράλογο δεν είναι;

Ο Νίκος Μάνεσης προσπάθησε να μην πει κάτι, αλλά δεν άντεξε. Στην εκπομπή του στον Alpha Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση έκανε ένα ξέσπασμα. Μάλλον… φυσιολογικό. «Σύμφωνα με την… αγία AGB χθες δεν μας είδε κανείς. Βάλτε μαύρο να δείτε τι νούμερα θα κάνουμε αύριο».

Ουσιαστικά και ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαιώνει αυτό για το οποίο φωνάζουμε. Κι εμείς κι εκείνος. Η δομή είναι λάθος, τα στοιχεία για εξαγωγή αποτελεσμάτων δεν είναι έγκυρα. Δεν γίνεται να μην είδε κανείς μια εκπομπή στον Alpha… Απλά δεν γίνεται. Κι ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια κραυγαλέα λάθη από τη Nielsen, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν πιστευτό αυτό που λέμε.

Ο Νίκος Μάνεσης είπε απλά λαϊκά «είναι χαλασμένο, φτιάξτε το!». Και στη συνέχεια άφησε στην άκρη το αστείο και ανέφερε: «Δεν είναι καλαμπούρι. Κάποιοι άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους».

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα