Το Τρίγωνο των Βερμούδων του Ηνωμένου Βασιλείου – Πενήντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 17 χρόνια

Το «Τρίγωνο των Βερμούδων» είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη του κόσμου για τον αριθμό των αεροσκαφών που αναφέρθηκε ότι εξαφανίστηκαν ενώ το διέσχιζαν.

Όμως, σύμφωνα με τη dailystar.co.uk και η Βρετανία έχει τη δική της προβληματική περιοχή με πολλά χαμένα αεροπλάνα.

«Το καταπράσινο τοπίο του Ντέρμπισαϊρ και του Νότιου Γιορκσάιρ έχει ένα σκοτεινό παρελθόν και τα συντρίμμια του αεροπλάνου παραμένουν εκεί για να πουν τουλάχιστον ένα μέρος της ιστορίας», τονίζεται.

Από τις πολλαπλές θανατηφόρες συντριβές στην περιοχή, ένα αεροσκάφος B-29 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

που έπεσε στην περιοχή το 1948, παραμένει ακόμα ανέγγιχτο για να θυμίζει τις τραγωδίες στηον περιοχή.

Η ομίχλη μπέρδευε τους πιλότους, οι οποίοι νομίζοντας πως δεν υπήρχαν άλλοι λόφοι μπροστά τους, έπεφταν σε έναν συγκεκριμένο λόφο. Η παραπάνω σύγκρουση σκότωσε και τα 13 άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Τώρα, 76 χρόνια αργότερα, οι περιπατητές μπορούν να επισκεφθούν την τοποθεσία όπου διακρίνονται μέρη του αεροπλάνου δίπλα σε ξύλινους σταυρούς

Μέσα σε 17 χρόνια, συνέβησαν επτά ακόμη καταστροφικές συγκρούσεις στις συγκεκριμένες κορυφές, αφήνοντας συνολικά 50 νεκρούς και ως εκ τούτου οδήγησαν στο ατυχές παρατσούκλι του “Τριγώνου των Βερμούδων του Ηνωμένου Βασιλείου”».

Η φήμη της περιοχής Peak ως Τριγώνου των Βερμούδων ήταν σχετικά βραχύβια καθώς οι «καιρικές συνθήκες δεν αρκούν πλέον για να μπερδέψουν τους πιλότους και να ρίξουν τα αεροσκάφη τους, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας των πτήσεων. Η τελευταία καταστροφή ήταν το 1956», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η Τουρκάλα CEO έκανε έξαλλους τους Τούρκους με αυτό που είπε

Δείτε τι έκανε η γυναίκα του Ιμάμογλου

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα