Τι θα γίνει με τον Σιντιμπέ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει τα άγχη της. Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα με ενοχλήσεις και όπως είναι λογικό έχει σημάνει συναγερμός.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα ανοικτά μέτωπα για την ομάδα του Αλμέιδα. Υπάρχουν κι αυτά για τις ανανεώσεις συμβολαίων, που η ΑΕΚ δείχνει απόλυτα ενεργή.

Πρόσφατα τους Σιμάνσκι, Μήτογλου, ακολούθησαν οι Μάνταλος και Βίντα και υπάρχουν

κι άλλοι.

Αυτό του Σέρχιο Αραούχο αποτελεί μάλλον το πιο σημαντικό αλλά στη λίστα με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2024, είναι και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο Γάλλος μπακ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, έχοντας φυσικά στο βιογραφικό του την κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας. Και όχι μόνο. Πρωταθλητής και με τη Μονακό, γενικά ένας παίκτης που οι παραστάσεις του ήταν εντυπωσιακές.

Το ζήτημα είναι λοιπόν τι θα γίνει με τον Σιντιμπέ. Θα μείνει ή δε θα μείνει στην ΑΕΚ; Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλλον δεν μπορεί να απαντήσει κανείς σε αυτήν την ερώτηση.

Ο Σιντιμπέ είναι ένας παίκτης που προσφέρει εμπειρία ενώ ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος έχει κάνει θετικές εμφανίσεις.

Παρόλα αυτά έως τώρα έχει αγωνιστεί σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 1 γκολ. Θα μπορούσε να είχε παίξει σε περισσότερα ενώ ήδη το όνομά του παίζει για διάφορες ομάδες στη Γαλλία.

Αν και ακόμα δεν γίνονται εκτιμήσεις, το σίγουρο είναι πως η συζήτηση με την ΑΕΚ θα γίνει με κάθε σεβασμό στα «θέλω» των δύο πλευρών.

Το κλαμπ θα παρουσιάσει το τι ζητά, θα πει και ο Σιντιμπέ αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα