Η Μπαρτσελόνα "εκμεταλλεύεται" τον Γκάβι και φέρνει άμεσα τον αντι-Λέβα

15:11 21/11/2023 - Πηγή: Contra

Την απόκτηση του Βίτορ Ροκέ από την Ατλέτικο Παραναένσε έκανε γνωστή η Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως το deal θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι του 2024.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους μπλαουγκράνα να εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη τον ερχόμενο Ιανουάριο, σε συννενόηση με την ομάδα από την Βραζιλία, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το FFP να δυσκολεύουν το έργο τους.

Σύμφωνα με όσα

αναφέρει σε ανάρτησή της η MARCA, ο τραυματισμός του Γκάβι αυξάνει τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη από τον ερχόμενο Ιανουάριο καθώς έχει τη δυνατότητα να "χρησιμοποιήσει" το 80% του συμβολαίου του παίκτη για να πάρει άλλους, ενώ δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην αγορά κάποιου μέσου.

Βέβαια, αυτό δεν αρκεί για τους μπλαουγκράνα, οι οποίοι όμως σκοπεύουν να πουλήσουν ακόμα ένα μέρος των μετοχών των Barca Studios, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει στην πρόωρη ενσωμάτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως για την απόκτηση του Ροκέ η Μπαρτσελόνα καλείται να δώσει στην Ατλέτικο Παραναένσε ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν "δένει" και τον παρτενέρ του Νόιερ

Τσάμπι Αλόνσο: Ο CEO της Λεβερκούζεν είπε όλη την αλήθεια για τη "ρήτρα των τριών"

Η Νάπολι ετοιμάζει την κίνηση-ματ για Κβαρατσχέλια και δυσκολεύει τα σχέδια των "Μεγάλων" της Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα