Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Λουκία βάζει τέλος στη Χάιδω κάνοντας σχέση με τον Λυκούργο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην Αρεόπολη σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Λουκία βάζει τέλος στη Χάιδω κάνοντας σχέση με τον Λυκούργο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega

 η ληστεία στο σπίτι των Βρεττάκων προκαλεί αναστάτωση στην Αρεόπολη και ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη που η Αριάδνη όχι μόνο απέρριψε τη δωρεά της, αλλά στράφηκε ακόμα πιο έντονα εναντίον της. Ο Στάθης παίρνει το μέρος της Αριάδνης και κατηγορεί την Ιουλία ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης.

Η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για τον χωρισμό της με τον Λυκούργο.

Στο μεταξύ, η Αθηνά εκφράζει στην Αμαλία ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις της για την παρεμβατικότητά της, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Αμαλία. Μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία, έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται, αλλά αυτός καβγάς θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα. Ο Δημοσθένης βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου, αλλά ένα απόσπασμά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Τέλος, το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος γίνεται αφορμή να ξαναβρεθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχρό.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μιλτιάδη

Η γη της ελιάς: Τέλος Άννα – Πότης – Του ζητά διαζύγιο

Η γη της ελιάς: Τέλος η Αντωνία – Ο Ορέστης σώζει Άννα και Πότη

Η γη της ελιάς: Χαμός με Αθηνά – Αμαλία – Η Αριάδνη δόθηκε για υιοθεσία με υπογραφή της μάνας της

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα