Τα… μπερδεύουν οι Σέρβοι για Κρστίτσιτς

Στην επικαιρότητα των ΜΜΕ της Σερβίας παραμένει ο Νέναντι Κρστίτσιτς. Μάλιστα, οι αναφορές στο όνομά του προμηνύουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, η «Kurir», καταγράφει τα τελευταία δεδομένα για τον 28χρονο αμυντικό μέσο, που είναι βασικός στόχος της ΑΕΚ για τον άξονα και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το “όχι” του παίκτη στον Ερυθρό Αστέρα για νέο συμβόλαιο.

Η εν λόγω

ιστοσελίδα,όπως και άλλες δε στέκεται μόνο στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κρίστιτσιτς, αλλά εμπλέκει και τον Αυστραλό κεντρικό αμυντικό Μίλος Ντέγκενεκ ο οποίος είναι στο στόχαστρο ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Όσο για τον Κρστίτσιτς καταγράφεται και ένα λάθος στοιχείο, αφού οι Σέρβοι τονίζουν πως το ποσό που απαιτείται για την αποχώρησή του είναι 1 εκατ. ευρώ, μιας και η ρήτρα αποδέσμευσης στις 500.000 ευρώ. Νούμερα που… μπερδεύουν καταστάσεις και δεν ξεκαθαρίζουν όλες τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα γράφει η «Kurir»:

«Ο Νέναντ Κρστίτσιτς είχε το προηγούμενο καλοκαίρι προσφορά από την Πάρμα, αλλά λόγω του Champions League, αποφάσισε να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα. Διαπραγματεύτηκε με την ομάδα την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε ούτε από τα χρήματα που του έδιναν, ούτε με τη χρονική διάρκεια, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου ήθελε να υπογράψει μέχρι το 2023!

Η διοίκηση έχει πει ότι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να διαπραγματευτεί μαζί του και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 1 εκατ. Ευρώ».

Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά μπορεί;

The post Τα… μπερδεύουν οι Σέρβοι για Κρστίτσιτς appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα