Σύζυγος Μαουρίσιο: «Μάλλον δεν εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω…»

Τη δική της εξήγηση για το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα πως «υποφέραμε από τον Ιούνιο», θέλησε να δώσει η Φερνάντα Μαουρίσιο.

Η σύζυγος του Ζοσέ Μαουρίσιο, αναφέρθηκε με μήνυμά της στα Social Media στα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και τα όσα οδήγησαν τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η φράση της πως «Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε από τον Ιούνιο» σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Έτσι,

θέλησε να δώσει διευκρινίσεις για το τι ακριβώς εννοούσε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι πληγωμένη από τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι θέλει Βιεϊρίνια!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αφήστε με από εδώ να εξηγήσω τι ήθελα να πω όταν έγραψα πως υπέφερα εδώ… Νομίζω πως δεν εξέφρασα πολύ καλά αυτό που ήθελα…
Πρώτον: Είμαι πολύ περήφανη για αυτά τα 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ! Πραγματικά αγάπησα το μέρος, αγάπησα το σύλλογο και πραγματικά αγάπησα τους φιλάθλους και την ενέργεια που μετέφεραν σε μας!

Δεύτερον: Δεν μιλάω ποτέ εδώ για λεφτά, επειδή θεωρώ πως τα λεφτά είναι η συνέπεια της δουλειάς μας.

Υπέφερα επειδή όταν το συμβόλαιο τελείωσε, πραγματικά περίμενα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελα να μείνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν την έκαναν! Απλά έγραψαν στο ίντερνετ “γεια σου Μαουρίσιο κι ευχαριστούμε”! Δε θεωρώ πως αυτό άξιζε στο σύζυγό μου. Κανείς δε μας κάλεσε. Είμαι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να φύγω. Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;

Συγγνώμη αν δεν μπόρεσα να εκφράσω σωστά αυτό που ήθελα. Υπέφερα επειδή το αγάπησα το μέρος, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ και δε νομίζω έτσι όπως τα έκαναν ήταν καλά.

Και κάτι ακόμη. Υπέφερα επειδή τα παιδιά μου αγάπησαν το σχολείο τους, το ποδόσφαιρο, το μπαλέτο, τους φίλους τους. Όποιος έχει οικογένεια ξέρει τι σημαίνει αυτό».

Το άρθρο Σύζυγος Μαουρίσιο: «Μάλλον δεν εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω…» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα