Παναθηναϊκός : Ο όρος του Μπόλονι στον Αλαφούζο

Να αντιμετωπιστεί ως κανονικός προπονητής και όχι ως «καμικάζι» ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο ο Λάζλο Μπόλονι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε με τον Ρουμάνο προπονητή και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν. Ο Μπόλονι δεν φάνηκε αρνητικός, όμως έθεσε προϋποθέσεις για να πει το «ναι» και να έρθει στην Αθήνα.

Ο

βασικός όρος του Μπόλονι είναι να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, προκειμένου να δουλέψει με άνεση και όχι υπό πίεση. Ο Μπόλονι ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει μία συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι, που θα σήμαινε ότι αποτελεί μία λύση για να βγει αξιοπρεπώς η σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλαφούζος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Μπόλονι και πρότεινε σύμβαση που θα διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Από τη στιγμή που η απαίτηση του ικανοποιήθηκε, ο 67χρονος τεχνικός αποδέχτηκε σε πρώτη φάση την πρόταση του Αλαφούζου και η διαπραγμάτευση επικεντρώθηκε στις λεπτομέρειες.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του Μπόλονι έχουν αναλάβει τα υπόλοιπα και θα συνεχίσουν τις συνομιλίες μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, ο Μπόλονι έχει ταξιδέψει ήδη στην Αθήνα, αλλά οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα.

Ο Αλαφούζος θα ήθελε ο Μπόλονι να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά δεν θα επιμείνει εάν καθυστερήσει η τελική διαπραγμάτευση. Το σημαντικό για τον Αλαφούζο είναι να προσλάβει έναν καταξιωμένο προπονητή, με βιογραφικό και επιτυχημένες δουλειές στην καριέρα του, ακόμα και αν δεν προλάβει τη… μάχη της Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα