Στην «υπεράσπιση» του Αμπέλ Φερέιρα

Η γραμμή του Αμπέλ Φερέιρα για το έργο του στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Δεν είναι… χτεσινός ο Πορτογάλος, αντιλαμβάνεται την κατάσταση και στο τέλος-τέλος, τα μηνύματα για την κρισιμότητα των ημερών τα έχει πάρει – αρμοδίως – πριν καν τον Άρη.

Τι απαντά ο Φερέιρα; Παραδέχεται προφανώς πως το μεγαλύτερο θέμα είναι η ανασταλτική λειτουργία, χρεώνει όμως ατομικά λάθη.

Τα σημαντικότερα εξ αυτών (ανοιχτά πλέον – κάτι σημαίνει εν

όψει Κυριακής) στον Πασχαλάκη, εξίσου και στις φάσεις που δέχεται ο «Δικέφαλος» στο αμυντικό transition.

Εκεί, βέβαια, αναπάντητο ακόμη ότι τρεις μήνες πλέον, ανεξαρτήτως προσώπων στο κέντρο, η ομάδα του δέχεται φάσεις σε τέτοιες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ –  Πιέζει τον ΠΑΟΚ και επιμένει η Σπόρτινγκ για Φερέιρα

Από την άλλη υπεραμύνεται της επιθετικής λειτουργίας, θεωρώντας πως εκεί υπάρχει μεγάλη ισορροπία με απειλές τόσο σε open play απέναντι σε οργανωμένες άμυνες (απ’ όπου ισχυρίζεται πως ο ΠΑΟΚ δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες), σε φάση transition και κόντρα επίθεσης αλλά ακόμη και στατικών φάσεων (τα δύο τελευταία γκολ, άλλωστε, με τον Άρη από τέτοιες προκλήθηκαν).

Πείθει ή όχι, αυτά μεταφέρει ο Αμπέλ Φερέιρα (πιο αναλυτικά βέβαια…), θεωρώντας αυτονόητο αυτό που και στις μακροσκελείς συνεντεύξεις Τύπου προσπαθεί να περάσει: χρόνος χρειάζεται για την αλλαγή που ευαγγελίζεται.

Μαζί του, αλλά δεν είμαστε εμείς που πρέπει να πείσει…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Στην «υπεράσπιση» του Αμπέλ Φερέιρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα