Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Κρίστμας (pic)

15:27 25/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση της Έμα Ράιτ, ανακοίνωσε την απόκτηση της Κίρα Κρίστμας, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική Καναδά.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα

πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα.

Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο. Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό».⚪‍♀️ #Olympiacossfp #Waterpolowomen #WelcomeKyra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις 25 Σεπ, 2019 στις 5:09 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα